Blue Tomaton Best Foot Forward -kilpailut toistamiseen Suomeen

0
3549

Blue Tomaton kiertuemuotoiset Best Foot Forward -kilpailukonseptin skabat käydään Myyrmäen parkilla lauantaina 18.6.

Blue Tomaton Best Foot Forward -kilpailukonsepti saapuu Suomeen toistamiseen. Kesäkuun puolivälissä, lauantaina 18.6 käytävissä kilpailussa on niin miesten kuin naisten sarjassa mahdollista tavoitella finaalipaikkaa syksyllä Insbruckissa järjestettäviin finaaleihin. BFF:n kisaformaatti on simppeli, kaksi vetäjää skedeää kahden minuutin hiiteissä. Tämän lisäksi luvassa on avoin jami-muodossa kisattava best trick -kisa.

Best Foot Forward on alun perin Zumiezin vuonna 2007 perustama amatööriskabojen sarja, jonka tarkoituksena on ollut tarjota paikallisille skeittiyhteisöille ja näiden skeittaajille globaali ulottuvuus. Alusta lähtien kisaajille ilmainen kisakiertue on järjestetty yli 40 paikassa ja kolmella mantereella (Yhdysvallat ja Kanada, Australia ja Eurooppa) ja se on maailman suurin yksittäinen amatöörien kisakiertue. Kiertue järjestetään tänä vuonna Myyrmäen ohella vielä muun muassa Oslossa ja Amsterdamissa, ja se on ennen Vantaalle saapumista käynyt esimerkiksi Hampurissa ja Berliinissä.

Blue Tomato on järjestänyt BFF-kiertuetta vuodesta 2017 lähtien. Vuonna 2020 kilpailu jouduttiin perumaan pandemian takia, mutta vuonna 2021 kilpailu rantautui ensimmäistä kertaa myös Suomen puolelle. Kesäkuun 19.6 Eläintarhan Micropolis -parkilla järjestetyissä kisoissa Briston Basola, Aapo Olervo ja Jaakko Aleksi Pesonen kävivät kuittaamassa liput Alpeille.

Jotta kilpailut voitaisiin järjestää korona-turvallisesti, on kuhunkin BFF-tourin skabaan rajoitettu määrä osallistujia. Älä jätä siis ilmoittautumista viime tinkaan!

Kilpailuun voit ilmoittautua osoitteessa:

https://www.blue-tomato.com/blue-world/events/bestfootforward-registration/

Lisäinfoa Best Foot Forwardista konseptina löydät osoitteesta: blue-tomato.com/bff

Päivän ohjelma – Myymärki 18.6

11:00 – 14:00:  Ilmoittautuminen ja lämmittely

14:00 – 14:15: Vetäjien tapaaminen Stefan Ebnerin kanssa

14:15 – 17:00: Karsinnant

17:00 – 17:30: Finaalit

17.30 – 18.00: Cash4Tricks – kaikki voivat osallistua!

18:00 – 18:30: Palkintojen jako

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän