Lizzie Armanto – Pushing Past the Noise (Always Pushing with Vans)

0
146

Osana Vansin suurempaa kampanjaa nimeltään ”Always Pushing”, Vans julkaisee tarinoita vuoden aikana, keskittyen muutoksen tekijöihin, jotka venyttävät rajoja siitä, mikä on mahdollista niin skeittilaudalla kuin sen ulkopuolellakin, ja ennen kaikkea ovat positiivisia esikuvia, ihmisiä ja tekijöitä.

”Missiomme on innoittaa ja voimaannuttaa kuluttajiamme elämään ‘Off The Wall’”, sanoo Drieke Leenknegt, Vansin maailmanlaajuinen markkinointijohtaja. ”Lizzien kohdalla on sanottava, että hän ilmentää brändimme liberaalia ajattelutapaa. Hän on muuttanut skeittaamisen paradigmaa viimeisen vuosikymmenen aikana ja on todellinen esimerkki siitä, mitä edistyminen tarkoittaa urheilussa, itsessään ja ennen kaikkea kulttuurissa. Kukaan ei ole parempi ohjaamaan Vansin tulevaisuutta kuin hän.”

Armanto on uranuurtaja skeittaamisen maailmassa, tunnettu uraauurtavista saavutuksistaan ja tinkimättömästä sitoutumisestaan lajin rajojen rikkomiseen. Yhtenä vaikutusvaltaisimmista skeittaajista sukupolvessaan Armanto on uudelleen määritellyt, mikä on mahdollista skeittilaudalla, ja inspiroinut lukemattomia muita seuraamaan intohimoaan pelottomasti.

Naisten päivän kunniaksi ”Always Pushing” -kampanjan ensimmäisessä jaksossa Armanto työskentelee Vansin kanssa tuoden naiset kameran eteen ja taakse korostaakseen yksilöitä, jotka ovat inspiroineet häntä eteenpäin. Ohjaaja Claire Arnold, joka on työskennellyt luovasti muotimaailmassa, viihdeteollisuudessa ja taideyhteisöissä, esittelee Armanton ja häntä ympäröivän yhteisöä, mukaan lukien Eva Armanto (äiti), Mami Tezuka (skeittaaja), Dani Miller (muusikko) ja Alisa Ueno (DJ/laulaja).

Vansin sitoutuminen kuluttajiin ilmenee muun muassa skeittausta varten suunnitellussa tuotesuunnittelussa ja kilpailupalkintorahojen tasa-arvossa. ”Tämä on jännittävä alku sille, mitä Vansilta on tulossa tänä vuonna”, sanoo Armanto. ”Uskon vahvasti, että yhdessä voimme tehdä skeittaamisesta naisille osallistavampaa seuraavan vuosikymmenen aikana. Tämä on meidän aikamme, ja haluan jatkaa lajin avaamista seuraavalle naissukupolvelle.”

Vans odottaa innolla tulevien faniemme osallistumista tarinankerrontaan uusilla tavoilla ja muodoissa, ja ennen kaikkea näkemään itsensä niiden yksilöiden joukossa, jotka edustavat brändiä.

Lisätietoja Vansin ”Always Pushing” -kampanjasta ja viimeisimmistä julkaisuista saat osoitteesta vans.eu.