10 parttia joita et ole hetkeen katsonut – Toimituksen lista

0
2293

Pulkkinen:

Matt Rodriquez – I path Promo (2005)

Ihan yhtä hyvin voisi olla myös Rodriquezin partti Stereon Tin Can Folkloresta, mutta tää partti tuli aikoinaan vähän puskista siinä mielessä, että Rodriquezilta ei ollut juurikaan nähnyt matskua useampaan vuoteen. Aina ollut temppuvalintojen ja tyyliin suhteen persoonallinen skeittaaja ja tässä partissa edelleen pari liikettä, joita ei ole pahemmin näkynyt. Omista musista ja vauhdista plussaa.

Scott Bourne – Consolidated – Kings of Promotion (1997)

Pontus Alvin Strogenst of the Strangen perusteella Scott Bournesta saattaa jäädä hieman vakavahenkinen maku, mutta tää on kyllä huvittava partti. Musana country-musiikin all stars Highwaymen, meno muutenkin hyvin western ja redneck.

Brian Emmers – Plan B – Revolution (1997)

Tämän katsomisesta ei ole itse asiassa edes niin hirveän kauan, piti kaivaa Emmersin partti todisteeksi, kun jouduin väittelyyn siitä, että Pennylle olisi 1990-luvulla löytynyt ihan varteen otettavia haastajia tyylin suhteen. Nollie caba rappusista ylös näyttää ranissa aina hyvälle!

Richard Angelides – Rhythm – Genesis (1997)

1997 toistuu, ehkä tää on aliarvostettu skedevuosi! Angelides on tässä partissa varmasti alle 18-vuotias ja nakuttelee sellaisia switch-juttuja, että oksat pois. Yksi kaikkien aliarvostetuimmista tyyliniekoista. Samassa leffassa muuten Felix ”the Lix” Arguellisilta partti, jossa ehkä paras house-trakki koskaan skedeleffassa (jos Palacen leffoja ei lasketa) elikkä River Ocean feat. India ’Love & Happiness’! Valittakaa vaan sen peppuländäyksistä, mutta on se kyllä videolle osannut ainakin skeitata.

Jahmal Williams – DNA – Continuum (2002)

Coltrane ja East Coastin syksymatskut sopii aika hyvin yhteen. Tässä partissa myös parkkihalliin sisäänajoväylän edessä oleva, kurbina toimiva betoniporsas, jota ihaillut kamana aina suunnattomasti! Williamsilla myös yhdessä matskussa Ajax Amsterdamin paita, josta iso hatunnosto.

Kempas:

Ross Norman Last of the Mohicans part (2008)

Tässä voisi olla koko leffa, mutta laitetaan nyt tämä – on kumminkin leffan parhaita partteja. Tämä aloitti paljon aikanaan indie-leffa skeneä firmaleffojen sijaan. Hyvää skeittausta, hienot värimäärittelyt, täydellinen soundtrack ja Ross Normanin skeittausta on ilo katsoa. Koko leffa TÄSTÄ.

Russ Milligan – North 2 (2004)

Tähän pätee paljon samaa kun edelliseen leffaan. Jumalainen biisi, todella kovaa tyylikästä skeittausta ja aikanaan iso leffa indie-leffa skenessä. Kanadassa mennään.

Fred Gall – AWS Time Code (1997)

Fred Gallilta tulossa kuulemma uutta parttia ja tämä on validia kamaa niin voidaan Gall nostaa suoraan legendojen joukkoon jos siellä ei vielä jo ole. Aikansa ”taideelokuvien” ykköstuotoksena tunnetusta Time Codesta löytyy kumminkin aivan uraa uurtavaa matskua mm. Hubba Hideoutilta. Fred Gall ei leiki.

Classics: AVE in ”The DC Video” (2003)

Ei mikään aikansa suosikkileffa, mutta näin jälkikäteen katseltuna onhan tämä nyt aivan himonen partti.

NC Clothing ”Tilt Mode!” (2000)

No hitto lopetetaan sitten leffaan kun en muuta keksinyt. Kaikki mitä Tilt Mode on tehnyt, on kultaa. Mutta katsokaa ainakin Caballeron kinkkireiliyritys kohdasta 37:00. Legenda. Tähän on hyvä lopettaa.

Hyvää Uutta Vuotta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän