- Mainos -
- Mainos -
Home Videot Kotimaiset videot Eemeli Syrjänen part

Eemeli Syrjänen part

0
- Mainos -

Eemeli on 14v. nuoremman sukupolven skeittaaja Helsingistä, mutta nuorella kaverilla on tämän partin perusteella varsin lupaavat otteet. Päätimme kysyä muutaman peruskysymyksen partin oheen, veikkaamme että tästä kaverista kuullaan vielä. Pistä Eemelin IG seurantaan.

Terve, kerrohan perusfaktat, mistä päin olet ja kauan olet skeitannut? 

Olen asunut Helsingin Kalasatamassa kohta jo kahdeksan vuotta. Olen skeitannut kolme vuotta ja itse olen 14 vuotta.

Mikä kautta olet löytänyt skeittauksen? 

Luokkakaverini skeittasi ja itse ajattelin aloittaa myös skeittauksen. Katselin tuolloin myös Suvilahti DIYn meininkejä ja halusin päästä mukaan joukkoon. Samoihin aikoihin satuin saamaan Laminasta dekin lahjaksi ja sitä oli pakko lähteä saman tien kokeilemaan.

Mikä on eniten fiilis suomiskeittauksessa? 

Skeittiyhteisö on siisti asia Suomessa! Olenkin tutustunut moniin eri ikäisiin skeittareihin. Skeittareilla on todella hienoja ja erilaisia tyylejä, kuten esimerkiksi Jaakko Ojanen, Eetu Toropainen, Sakari Leskinen (Weskinen), Briston Basola ja Eniz Fazliov. Suomessa on tosi paljon siistejä skeittipaikkoja, esimerkiksi Suvilahti DIY ja Iso Vilunen Tampereella. Kesällä kierrettiin Suomea ja kävin skeittaamassa mm. Lippumäen skeittiparkilla Kuopiossa, Hovisuon skeittiparkilla Oulussa ja Sodankylän skeittiparkilla. 

Entä maailmalta, ketä skeittaajia tykkäät seurata?

Eniten oon fiilistelly Suomalaisia skeittareita, mutta oon kyllä katsonut paljon esimerkiksi Thrasherin videoita.

Sulla menee jo flipit portaista ja monta muutakin kovaa juttua, oliko skeittaus aluksi vaikeata vai tuliko se sulta luonnostaan? 

Ei se alussa helppoa ollut. Moni temppu on vaatinut hirveetä hinkkausta. Ensimmäinen kickflip meni vuoden skeittauksen jälkeen äidin vanhempien kotipihalla. Viimeisin temppu jonka olen oppinut, on treflip. Tällä hetkellä lempitemppuni on kickflip.   

Mikä skeittauksessa on siisteintä?  

Siisteintä skeittauksessa on vapaus ja luovuus. Spottien kiertäminen ja kuvaaminen on kivaa. 

Onko ensi kesänä tulossa uutta parttia, leffaa tai muuta suunnitelmia? 

Olen suunnitellut tekeväni kaverini kanssa yhteisen pätkän, joka valmistuisi kesän jälkeen.Tällä hetkellä isoin haaveeni skeittaukseen liittyen on päästä skeittilukioon synnyinkaupunkiini Tampereelle.

- Mainos -

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version