- Mainos -
- Mainos -
Home Videot FLU 2020

FLU 2020

0
- Mainos -

Wilson: Moi! Missä heittää?

Nikke: Moi! Itseasiassa Pohjanmaalla, ihan teidän huudeilla. Ollaan serkkutytöllä kylässä ja tää päivä meni mukavasti lampaita rapsutellessa ja ankkojen touhuja seuraillessa. On täällä kanejakin ja kanoja, joista yks kuljeskelee vapaana koska muut kanat ei tykkää siitä eikä se saa siks mennä kanojen häkkiin. Lisäks täällä on kissa ja kaks koiraa ja käärme, josta Mariel ei oo kovin fiiliksissä. Kärmes nukkuu nimittäin tässä meijän huoneessa. Mut mitä äjjä?

Wilson: OK! Sitä vaan soittelin että yritin ettiä sitä FLU:n Instan salasanaa mutten löydä sitä mistään..katoin sähköpostista ja kaikista Whatsappiryhmistä ja kaikista, mut en löydä sitä. Eli jätkä ei nyt pääse sinne kirjautumaan ja sit mietin että pitäskö vaan tehä uus instatili kokonaan?

Nikke: Tehään vaan, en ees muista monta seuraajaa meillä on mutta nopeesti ne saadaan varmaan takas, jotenki sellanen kutina että nyt on kova imu päällä. 😀 Olikohan dekkejä tulossa tälle kesälle, ootko kuullu niistä mitään?

Wilson: On meillä varmaan joku 10K seuraajaa mutta eiköhän ne tuu tonne uuteenkin tiliin.. Dekkejä pitäis tulla vielä heinäkuun aikana, niitä kolmea graffaa mitkä näytin. En muista paljon niitä tulee tai mitä kokoja, mutta eiköhän se selviä kun dekit saapuu. Pitääpä muuten tarkistaa että minne niitä oli tilattu, ainakin Ponke’siin oli menossa jonkun verran ja kyl jotku muutkin soitteli niistä – ehkä Juho vai olikohan Peffi? Tsekataan se. Miten sen leffan laita?

Nikke: No mä hinkkasin siit kolme eri versioo joskus tammikuussa ja sit unohdin koko jutun, mutta laitoin nyt Kempulle sen viimisimmän version, sen missä oli se ranskalainen biisi. Luuppasin sitä alkuvuodesta töissä ja nyt se on aika kosahtanu jo mun mielestä mutta ihan sama,  eiköhän se toimi jotenkin. Pitäs hankkia joku osaava tekijä noille leffoilleki, hirveetä hommaa. 

Wilson: Ok, mut sehän on hyvä! Laitetaaks se Hangupin kautta pihalle? 

Nikke: Joo, silleen me sovittiin alustavasti. Ne on päivittämässä nettisaittia jossain vaiheessa, mut en tiä ehtiikö ne päivittyä ennen tän julkasua (jonka piti olla jo maanantaina, mutta näköjään veny taas kerran). Mitä mä vastaan jos Kemppu kysyy jostain FLU-asioista? Tiimistä tai muista?

Wilson: Ok. No sanotaan että Herkko lähti Antiherolle ja Santur meni inttiin. Eikai tollasia tarvi avata enempää? 😀 Kukkahan on vielä tiimissä (ainaki tietääkseni) ja sä ja mä. Sano vaan että tiimi on kova ja imu FLU:ta kohtaan on tosi kova koko ajan ja avataan ehkä oma lippulaivamyymälä Tokioon alkuvuodesta tai jotain. 

Nikke: Joo toi on hyvä. Mä sanon jos se kysyy jotain, ja lisäkysymyksiin friistailaan jotain. Judella on muuten jotain vanhoja ja käytettyjä kuvia meistä, sanoin sille että lähettää suoraan Kempulle. Keksikööt ite kuvatekstit, ne on varmaan kuitenkin jotain content-tason kamaa meidän osalta (niinku kaikki vuoden 2011 jälkeen). Jude varmaan ottanu taas hyvät kuvat, ei siinä.

Wilson: Jes, kuulostaa hyvältä! Judesta puheenollen; ehtisittekö lähtee käymään zygillä siellä meijän Lohjan mökillä ennen ku kelit kylmenee? Oltais yötä ja saunottas, EHKÄ dekit mukaan jos jaksaa?

Nikke: Joo se olis kyllä hyvä, olikin puhetta siitä tossa kun nähtiin sen kanssa. Soitellaanko siitä vielä kun tuun takas Stadiin? Mariel viittoilee just saunaan ni mun pitää mennä.. Mä laitan tän puhelun ylös ja koitan keksii jonku tekstin sille Kempulle, koitetaan saada se leffa pihalle asap!

Wilson: Jes, tehään silleen, ollaan kuulolla ja hyvää reissua! Peaceout!

Nikke: Peace bro, terkkuja himaan!

Wilson Mäkelä – Wallride nollie grab

Teksti: Nikke & Wilson Kuvat: Justus Hirvi

- Mainos -

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version