Vans Half Cab täyttää 30 vuotta

0
2540

Kerrankin ei ole liioittelua sanoa, että Vansin Half Cab on yksi legendaarisimmista ja pitkäikäisimmistä skeittikengistä ja pro-malleista. Ellei jopa se kaikkein legendaarisin.

Kenkä syntyi aikanaan DIY-henkeen puoli vahingossa kun skeittaajat alkoivan haluamaan matalampia kenkiä pitkävartisten sijaan ja leikkasivat Steve Caballeron mukaan nimetyistä pro-malleista varsia lyhyemmäksi ja parsivat ne kasaan sitten jeesusteipillä.

Lyhyempivartinen kenkä julkaistiin Vansin mallistossa tasan 30 vuotta sitten ja se kantaa nimenä myös Caballeron nimikkotempun ”caballerialin” puolikkaan version nimeä, eli Half Cabiä.

Nyt kengästä julkaistaan Vansin mallistossa juhlavuoden kunniaksi kaksi väriversiota. Kenkä on toki uudistettu Vansin uudella Duracap-pohjallisella, uudella kumiseoksella ja muilla herkuilla, mutta käytännössä kenkä on edelleen vanha ja ajaton – skedekenkä suurella sydämellä. Vähän kuten suunnittelijansa – harva ammattiskeittaaja on viettänyt yhtä kauan samoilla sponsoreilla kuin Steve Caballero.

Lue lisää: https://www.vans.eu/skateboarding

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän