Vans – AVE 2.0

0
390

AVE 2.0 on Vansin edistyksellinen skeittikenkä, jossa myyntipuheiden mukaan on oikeasti suorituskykyä parantavia teknisiä ominaisuuksia.

AVE 2.0 on suunniteltu kestämään pidempään kun se vakioskedekenkä, joka räjähtää aktiivisella skeittaamisella kuukauden sisään. Erottuvin osa kengässä on neulottu päällinen, joka joustaa sieltä mistä tarvitsee: ylimääräinen jousto jalkapöydän yläosassa ja kauluksessa tekee siitä sopeutuvan istuvuuden, kun taas avoin neulos keskijalan kohdalla lisää hengittävyyttä ja tiheämpi neulos kantapään kohdalla auttaa tukevuuteen ja kestävyyteen. Tämä on yhdistetty kengän rakenteeseen ilman ompeleita. Pohjassa ja muissa featureissa ei myöskään ole säästelty. Löytyy UltimateWaffle™ -välipohjan ja ulkopohjan – yhdistelmä, UltraCush™-pehmustetta, TPU (termoplastista polyuretaania) keskijalkatukea ja SickStick™-kumipohjia pehmeyden ja lautatuntuman vuoksi.

”I’ve found knit material to be super comfortable, lightweight and breathable,” says AVE. ”Combined with suede in the more high-use parts of the shoe, it makes for a great mixture of design and performance.”

Kengän oheen on tuttuun tapaan julkaistu vaatemallisto ja se on saatavilla Vansin nettikaupasta ja jälleenmyyjiltä tätä lukiessasi.

vans.eu/skateboarding

youtube.com/vans

Instagram.com/vansskate