Vans Shop Riot 14. vuosi tuo uudistetut kisaformaatin

0
166

Vansin alkuperäinen idea oli tukea ja juhlistaa Euroopan parhaita skeittikauppoja tarjoten samalla core-skeittaajille ja parhaille skeittikauppojen vetäjille ympäri Eurooppaa yhteenkuuluvuutta ja mahdollisuuden tavata ja tutustua laajempaan skeittiyhteisöön sekä toisiinsa.

Yksi suurimmista päivityksistä vuoden 2024 Vans Shop Riotiin on kalenterin rytmin muutos. Alueelliset karsinnat järjestetään ympäri Eurooppaa 7 kuukauden aikana, huipentuen Vans Shop Riotin suuriin loppukilpailuihin helmikuussa 2025 – samaan aikaan Skate Shop Dayn kanssa.

Vans työskentelee tänä vuonna yhdessä Skate Shop Dayn organisaation kanssa juhlistaakseen ja tukeakseen paikallisia skeittikauppoja. Skate Shop Day (17. helmikuuta), joka on nyt 5. toimintavuodessaan, on päivä, jolloin skeittiyhteisö juhlii kulttuurisia keskuksiamme, jokaisen skeittiympäristön perustuksia, paikkoja, jotka tuovat skeittaajat yhteen ja toimivat kokoavana tekijänä skeittaamisen kokonaisuudelle.

Kilpailuformaatin muutokset sisältävät myös yksilö- ja joukkueskeittikilpailujen sekoituksen, luovia joukkuehaasteita ja ennen kaikkea skeittauksen monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden juhlimista. Painopiste on joukkuehengellä, hauskuudella ja jatkuvalla kehityksellä – ei perinteisillä tuomarointikriteereillä. Päivitetyn formaatin, palkintopotin ja sijaintien täydellinen erittely julkaistaan pian.

Tämän vuoden päivitetyn formaatin lisäys on myös sisällön tuottaminen tarkoituksenaan nostaa ja tuoda karsintakauppoja vieläkin enemmän esiin. Jokainen joukkue, joka etenee Vans Shop Riotin loppukilpailuihin, saa tukea kauppaprofiilivideosta, jonka kuvaa Paul Labadie. Sarjan aloittaa hallitsevat mestarit, Venero (Barcelona).

Eikä Vans Shop Riot olisi täydellinen ilman kumppaneidemme – sekä taiteilijoiden että voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden – yhteistyötä, luovaa näkemystä ja tukea. Tänä vuonna Vans on ylpeä ilmoittaessaan, että Jay Howell on taiteilijakumppani vuoden 2024 sarjalle ja Ben Raemers Foundation säätiö on läsnä kaikissa tapahtumissa, luoden foorumin ja turvallisia tiloja keskusteluille mielenterveydestä skeittaamisen kontekstissa.

Vans Shop Riotin alueellisten karsintojen täydellinen aikataulu julkaistaan pian.

vans.eu/skate

youtube.com/vans

Instagram.com/vanskate

facebook.com/vans

twitter.com/vans_66

Follow Vans on Spotify Here!