Renno Skate Film Night

0
1447

RENNO SKATE FILM NIGHT nyt tulevana lauantaina Tampereella!

Skeittaukseen kuuluu yleisesti ottaa kaupunkitilaa haltuun. Skeitataan paikkoissa minne sitä ei ole tarkoitettu, mutta missä se on mahdollista. Pirkanmaan Kaarikoirat ottavat nyt kaupunkitilaa uudella tavalla haltuun järjestämällä ulkoilmaelokuvateatterin sinne missä sen ei olettaisi olevan, mutta jossa sille on mahtavat puitteet ja missä yleisö on jo valmiina paikalla – Renno plazalle Tampereen Keskustorin viereen.

RENNO SKATE FILM NIGHT on uusi skeittielokuville suunnattu ulkoilmateatteri Tampereen ytimessä, Kulttuuritalo Laikun edessä, joka tunnetaan myös nimellä ”Renno”. Tapahtuma on kaikille avoin, esteetön ja maksuton!

Näytöksen aiheena on monimuotoinen skeittikulttuuri, jossa kaikilla on tilaa olla omana itsenään. Tapahtumassa juhlitaan Pirkanmaan Kaarikoirien kesällä pitämän Kaupunkini skettauksen kautta -skeittivideokurssin päättymistä, joka oli toteutettu Kaarikoirien toimesta osana Tampereen kaupungin nuorisotakuuavustusta. Lisäksi elokuvaillassa näytetään kaksi skeittikulttuuria popularisoivaa dokumenttielokuvaa, jotka avaavat lajin monimuotoisuutta sekä sen tuomia mahdollisuuksia rakentaa parempaa tulevaisuutta – niin skeittareille itselleen kuin skeittauksesta tietämättömillekin.

Elokuvat

The Wave -dokumenttielokuva (tekstitetty englanniksi). Saksa 2020,

ohjaus: Julian Sonntag, tuottaja: Concrete Jungle Foundation

Toi mitä sä teit oli mahtavaa -dokumenttielokuva (tekstitetty englanniksi). Suomi 2019, ohjaus Ines Särkkä & Oona Markkanen

Kaupunkini skeittauksen kautta (KSK) – skeittivideokurssin lopputyöt.

Tuottaja: Pirkanmaan Kaarikoirat ry, kesä 2020

MISSÄ?

Renno skate plaza / Kulttuuritalo Laikku edusta

Keskustori 4, Tampere

MILLOIN

Lauantai 3.10.2020

Näytösaika 20:00 – 21:30

Poster designed by Ville Nieminen @thevillainandthegrandthievery

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän