Home Artikkelit Artikkelit ja kolumnit Eniz Fazliov Nike Sb Heritage Vulc release party MFT

Eniz Fazliov Nike Sb Heritage Vulc release party MFT

Viikonloppuna julkaistiin Eniz Fazliovin Nike Sb oma malli Heritage Vulc -kengästä. Koronan takia julkaisu muuttui pienimuotoiseksi kutsutilaisuudeksi, jossa Eniksen kaverit kutsuttiin My Favorite Thingsiin juhlistamaan Enistä ja katsomaan sankarin Nike Sb -partti, mikä julkaistaan kengän yhteydessä. Tämän myötä Eniz alkaa pelaamaan isossa liigassa, sillä kengän julkaisun tueksi Enikseltä ilmestyi Thrasheriin myös aukeaman mainos ja Nike panostaa Enikseen ihan täydellä paineella.

Pieni takaisku koettin Helride-viikonloppuna kun Eniz ländäsi suht helpon jutun vähän huolimattomasti ja polven ristisiteet kokivat kovia. Partin kuvaaminen jäi tämän takia hieman suunnitelmista vajaaksi, mutta onneksi matskua oli jo kasassa reilusti parttia varten. Partista sanotaan sen verran, että kovia juttuja on nauhalle tarttunut. Kannattaa odotella.

MFT-juhlistamisen jälkeen mentiin vielä skedesessareille Redin halliin testaamaan uunituoretta kenkää porukalla ja toimituksen puolesta pitää sanoa, että erittäin toimivan oloinen kenkä. Suoraan boksista sessareille ja hyvin toimi. Erityisenä lisänä kengässä on pieni olliepädi/vahvike kyljessä.

Kenkä on saatavilla instore only MFT:stä ja sen kansainvälinen julkaisu tapahtuu 24. päivä tätä kuuta.

Teksti ja kuvat: Mikko Kempas

- Mainos -

Suosituimmat

Numerozine by Dog Productions videomainokset

Timi Valon, Ville Hartikaisen ja Joni Jantusen muodostama Dog Productionsin ydinryhmä tuotti Numerolle vuosituhannen vaihteessa kaksi videomainosta. Näitä voidaan pitää historiallisina merkkiteoksina...
00:32:28

Röhnö – Shopping Cart (2020)

Kuvaus ja editointi - Terho Muut kuvaajat - Wilkke, Vilffi, Callee, Eppu, Lese, Meddis ja Ere

Ponke’s – Koira

https://www.youtube.com/watch?v=qKr9WbD4zmU Ponke's KOIRA on Ponke's The Shopin tuorein leffa, joka on tiimin onnitteluvideo 30-vuotiselle, Suomen vanhimmalle skeittikaupalle....

Where The Hell Is Duffy? – OJ Wheels

Avustajamme ja ystävämme Travis Adams @blacksneeze matkasi crewin kanssa legendaariselle Nummelan "poolille" ottamaan selvää mistä Pat Duffy on luurannut.