- Mainos -
KotiArtikkelitHaastattelutTyömies Hartikainen

Työmies Hartikainen

Ville Hartikainen on tuttu kasvo Klub Sutinaa -levareiden takaa, Dogin ja Melodican leffoista, sekä myös Union Fiven tiskin takaa. Vuonna 2002 alkanutta Union Five -pestiä edelsi vielä reilun vuoden työt Iso-Roban Keskuksessa, joten näillä vuosilla Ville onkin Suomen pisimmän työuran skedekaupan tiskillä tehnyt myyjä, kun omistussuhteisia myyjiä ei lasketa mukaan. 

Koska ja miten sun hommat Union Fiven tiskillä alkoivat? Ketä muita oli samaan aikaan duunissa? 

Kesäkuussa 2002 Hytönen (tai sit Upa, ei muista ees enää) soitti ja sanoi, että Unska tarttee mua. Pitihän poikia mennä jeesaamaan.

Duunissa oli silloin Upa, Uska, Piironen, Topi ja Lyytikäinen.

Mikä olisi ns. näppituntumalta Unskan alltime myydyin tuote? 

Dc Court Graffik. Oon myynyt niitä yhen järvenpääläisen omakotitalon verran.

Onko vielä tuotteita, joista jaksaa olla fiiliksissä, kun avaa bokseja kaupalla?

Tätä oon taas tässä tänä vuonna naureskellut. Oon kyllä huomannut olevani niin oikeella ”alalla”, koska saan edelleenkin kunnon fiilikset, kun puran lähetyksiä. Saa samat vibat kuin kakarana, kun avaat dekkiboksin ja haistat sen tuoreen puun tai nypläät joitain renkaita ihan fiiliksissä. Sama laulu kenkien kanssa. 

Muistuuko joku sellainen asiakaskokemus, josta olisit ollut erityisen fiiliksissä – vaikka skeittaamaan käännytetty skoottaaja? 

Ei mulla tule mitään yksittäistä mieleen, mutta yleensäkin se, kun teet jollekin sitä ekaa completea ja näet, kuinka stoked se on siitä. Nousee itsellekin karvat pystyyn ja vähän saattaa silmäkulmakin kostua.

Onko kaupalla käynyt skeittiostoksilla ketään tunnettuja seurapiirihahmoja? 

Möin joskus Erottajalla Kimi Räikköselle I-Pathit.

Koska tulee Dogin comeback?

Kysy Timiltä.

Teksti ja kuva: Mikko Kempas

- Mainos -spot_img

Suosituimmat