- Mainos -
- Mainos -
Home Tapahtumat Kotimaiset tapahtumat Best Foot Forward 19.6.2021 – Eltsusta Alpeille asti

Best Foot Forward 19.6.2021 – Eltsusta Alpeille asti

0
- Mainos -

Teksti: Joonas Pulkkinen Kuvat: Blue Tomato

Eläintarhan Micropolis -parkilla pidetään lauantaina 19.6 Blue Tomaton järjestämän Best Foot Forward -kiertueen skabat. Vuodesta 2007 järjestetty paikallisia lahjakkuuksia kartoittava kisakiertue saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa. 

Best Foot Forward on alun perin Zumiezin vuonna 2007 perustama amatööriskabojen sarja, jonka tarkoituksena on ollut tarjota paikallisille skeittiyhteisöille ja näiden skeittaajille globaali ulottuvuus. Alusta lähtien kisaajille ilmainen kisakiertue on järjestetty yli 40 paikassa ja kolmella mantereella (Yhdysvallat ja Kanada, Australia ja Eurooppa) ja se on maailman suurin yksittäinen amatöörien kisakiertue. 

Blue Tomato on järjestänyt BFF-kiertuetta vuodesta 2017 lähtien. Viime vuonna pandemian takia BFF jouduttiin perumaan, mutta kuluvana kesänä BFF lähti onnistuneesti käyntiin toukokuun lopussa Hampurissa Skatepark Allerforniassa. Vaikka kiertueelle ei ole koronan asettamien mahdollisten muutosten takia tarkkoja päiviä kokonaisuudessaan, on silti tiedossa, että heinäkuun alussa tullaan skabaamaan Skatehalle Berlinissä sekä Slovenian idyllisen Mariborin kaupungin betoniparkissa. Kuluvan vuoden aikana on kaiken kaikkiaan tarkoitus järjestää kymmenet eri kisat, kuudessa eri maassa. Jokaisen kisan kolme parasta ja paras tyttö on tarkoituksena koronan salliessa lähettää Innsbruckiin finaaleihin kesän loputtua. Innsbruckin finaalimatkan lisäksi kolme parasta palkitaan Blue Tomaton puolesta 150:n, 100:n ja 50 euron shekeillä. Mikäli globaali pandemia antaa myöten, niin Euroopan podiumille nousijat sekä paras nainen lähtevät myös Yhdysvaltoihin kisaamaan koko BFF:n voitosta. 

BFF:n kisaformaatti on simppeli, kaksi vetäjää skedeää kahden minuutin hiiteissä. Tämän lisäksi luvassa on avoimet best trick jamit sekä mahdollisia muita skabaamiseen liittyviä yllätyksiä. Hang Up rohkaisee ketä tahansa hiemankin kisoista ja hyvistä jameista vieroitusoireita tuntevaa rohkaisemaan nyt itsensä ja tavoittelemaan paikkaa Alppien auringossa! Onhan se nyt törkeän siisti ajatus ponnistaa Eläintarhasta Tirolin tunnelmaan! Kuvissa tunnelmia aikaisemmilta kiertueilta sekä fiiliksiä Hampurista toukokuun lopusta. 

Kisojen aikataulu

Best Foot Forward 19.6.2021 – Eläintarha, Micropolis 

11.00 Online ilmoittautuminen

13.30 Ilmoittautuminen paikan päällä

14.00 Kisat alkavat

17.00 Finaalit

17.30 Palkintojen jako

18.00 Best Trick

Kaupallinen yhteistyö Blue Tomaton kanssa

Tapahtuman kanssa samaan aikaan Eltsussa myös Dub N Skate 2021, joka takaa tuhdeimman soundin mitä skedekisoissa on kuultu: https://www.facebook.com/events/2894035294247428

- Mainos -

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version