Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

Skeittauksesta #44 – Samuli Peurala

25.01.2018 / Toimitus

Tuotantokauden viimeisessä jaksossa vieraana Tikarin pääsäätäjä ja team manager Samuli Peurala. 


Kauden päätösjaksoon kutsuin vieraaksi Tikarin Team Managerin Samuli Peuralan. Juttelimme Sampon kanssa mm. maailman ensimmäisen puulin löytämisestä, psykologisesta testistä jonka mukaan Sampolla ei ollut selkeää käsitystä omasta tulevaisuudestaan, sponsor-me videon lähettämisestä, Tikarin 15-vuotisesta historiasta ja Sampon roolista siinä, skeittauksen tuottamisesta, tiimiläisten valikoitumisesta sekä feidaamisesta ja paljosta muusta historian pisimmässä Skeittauksesta-podcastin jaksossa.

* * * KUUNTELE * * * 

 

* * * KUUNTELE * * *

Tikarin leffat löytyy vimeosta ja muuta aiheeseen liittyvää Sampon Youtubesta

Seuraa Tikarin toimintaa instasta ja facebookista, jossa ilmoitetaan lähiaikoina tarkempaa infoa Tikarin tulevasta leffasta.

Kuva: Switch bs ollie velodromella. Kuvaaja: Antti Vierola 

Kiitos kuuntelijoille tästä tuotantokaudesta. Suuri kiitos myös Laminalle ja Hangupille ohjelman tukemisesta ja tietenkin Suplalle studiosta. Kiitos myös ohjelmaa kommentoineille, jakaneille, tykänneille ja muutenkin klikanneille sekä diganneille. Kiitos Hangupin foorumeiden ahkerille kommentoijille. Palaute on jatkossakin erittäin tervetullutta ja sitä voi antaa sähköpostitse pena.internet@gmail.com tai vaikka instagrammissa @penardioux.

Skeittauksesta-puheohjelma jää tauolle ja palaa mahdollisesti viidennen tuotantokautensa kanssa joskus. Tänä keväänä käytän vapaa-aikani uuden KATUPÖLY-skeittilehden tekemiseen ja kesällä skeittaamiseen, mutta syksyllä varmaan kiinnostaa palata studioon taas. Ilmottelen jatkosta täällä netissä sitten kyllä.

Jakson voi kuunnella myös Suplan sivuilta osoitteesta https://www.supla.fi/supla/3168701 tai Suplan ilmaisesta applikaatiosta.

Keskustele ohjelmasta foorumeilla

Aikaisemmin tällä tuotantokaudella ilmestyneet jaksot: 

Vantte Lindevall

Mikko Kempas & Samu Karvonen

Janne Saario

Lena Salmi

Briston Basola

Jussi “Kärä” Korhonen

Juho Haapala

Juuso Aalto

Jani Ulmanen

Joni Kiiskilä

Aikaisemmat kolme tuotantokautta TÄSTÄ

Palautteet, yhteydenotot yms: pena.internet@gmail.com tai instagram: @penardioux

Ohjelmaa tukemassa: 

 

 

 

Keskustele Facebooksissa