Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

Skeittauksesta #34 – Vantte Lindevall

16.11.2017 / Toimitus

Skeittauksesta podcastin 4. tuotantokausi käynnistyy! Ensimmäisessä jaksossa haastattelussa Vantte Lindevall, aiheena Abkhazia-dokumenttielokuva ja sitä kautta skeittiturismista heränneet ajatukset. 


Tervetuloa takaisin Skeittauksesta-puheohjelman pariin! Tää neljäs tuotantokausi on nauhoitettu edellisen kauden tavoin Sanomatalolla studiossa ja jaksoja ilmestyy tästä päivästä lähtien joka torstai tammikuun loppuun asti Suplaan. Suurin muutos viime tuotantokauteen on se, että tällä kertaa Supla toimii ja jaksot pystyy kuuntelemaan ilman jatkuvaa pätkimistä.

Tähän ensimmäiseen jaksoon kutsuin vieraaksi Vantte Lindevallin, jonka tekemä tuore Abkhazia-dokumenttielokuva on yksi harvoista skeittausta käsittelevistä kotimaisista dokumenttielokuvista. Tästä Pulkkisen tekemästä haastattelusta voi lukea taustatietoa dokkarista. Keskustelimme Vanten kanssa Abkhazian lisäksi reissun herättämistä ajatuksista skeittiturismiin ja skeittarien vastuuseen liittyen. Kuuntele jakso alta tai suoraan SUPLASTA. Suplan ilmasessa aplikaatiossa kuunteleminen onnistuu myös kätevästi ja jakson voi jättää kesken ja jatkaa myöhemmin.

* * * KUUNTELE * * * 

 

* * * KUUNTELE * * * 

ABKHAZIA - documentary film (trailer)

Kuuntele kaikki aikaisemmin ilmestyneet 33 Skeittauksesta-jaksoa TÄÄLTÄ

Palautteet, yhteydenotot yms: pena.internet-at-gmail.com tai instagram.com/penardioux

-pena

Kuva: Vantte - Crooked / Vessi Hämäläinen 

Ohjelmaa tukemassa: 

 

 

 

 

 

Keskustele Facebooksissa