Home Tapahtumat Kotimaiset tapahtumat Renno Skate Film Night

Renno Skate Film Night

RENNO SKATE FILM NIGHT nyt tulevana lauantaina Tampereella!

Skeittaukseen kuuluu yleisesti ottaa kaupunkitilaa haltuun. Skeitataan paikkoissa minne sitä ei ole tarkoitettu, mutta missä se on mahdollista. Pirkanmaan Kaarikoirat ottavat nyt kaupunkitilaa uudella tavalla haltuun järjestämällä ulkoilmaelokuvateatterin sinne missä sen ei olettaisi olevan, mutta jossa sille on mahtavat puitteet ja missä yleisö on jo valmiina paikalla – Renno plazalle Tampereen Keskustorin viereen.

RENNO SKATE FILM NIGHT on uusi skeittielokuville suunnattu ulkoilmateatteri Tampereen ytimessä, Kulttuuritalo Laikun edessä, joka tunnetaan myös nimellä “Renno”. Tapahtuma on kaikille avoin, esteetön ja maksuton!

Näytöksen aiheena on monimuotoinen skeittikulttuuri, jossa kaikilla on tilaa olla omana itsenään. Tapahtumassa juhlitaan Pirkanmaan Kaarikoirien kesällä pitämän Kaupunkini skettauksen kautta -skeittivideokurssin päättymistä, joka oli toteutettu Kaarikoirien toimesta osana Tampereen kaupungin nuorisotakuuavustusta. Lisäksi elokuvaillassa näytetään kaksi skeittikulttuuria popularisoivaa dokumenttielokuvaa, jotka avaavat lajin monimuotoisuutta sekä sen tuomia mahdollisuuksia rakentaa parempaa tulevaisuutta – niin skeittareille itselleen kuin skeittauksesta tietämättömillekin.

Elokuvat

The Wave -dokumenttielokuva (tekstitetty englanniksi). Saksa 2020,

ohjaus: Julian Sonntag, tuottaja: Concrete Jungle Foundation

Toi mitä sä teit oli mahtavaa -dokumenttielokuva (tekstitetty englanniksi). Suomi 2019, ohjaus Ines Särkkä & Oona Markkanen

Kaupunkini skeittauksen kautta (KSK) – skeittivideokurssin lopputyöt.

Tuottaja: Pirkanmaan Kaarikoirat ry, kesä 2020

MISSÄ?

Renno skate plaza / Kulttuuritalo Laikku edusta

Keskustori 4, Tampere

MILLOIN

Lauantai 3.10.2020

Näytösaika 20:00 – 21:30

Poster designed by Ville Nieminen @thevillainandthegrandthievery

- Mainos -

Suosituimmat

Ponke’s – Koira

https://www.youtube.com/watch?v=foAkEVrB4Sc Ponke's KOIRA on Ponke's The Shopin tuorein leffa, joka on tiimin onnitteluvideo 30-vuotiselle, Suomen vanhimmalle skeittikaupalle....

Numerozine by Dog Productions videomainokset

Timi Valon, Ville Hartikaisen ja Joni Jantusen muodostama Dog Productionsin ydinryhmä tuotti Numerolle vuosituhannen vaihteessa kaksi videomainosta. Näitä voidaan pitää historiallisina merkkiteoksina...
00:06:29

Bastante Skateboards – Bromo

Vetäjät: Joose Korkka, Jesse Kettunen, Tuomas Poutamaa, Niko Lyytinen, Matias Hiltunen, Eetu Muhonen, Simo Härkönen, Jani Lamppa, Mikko Kinnunen, Petu Partanen, Tuure Valtonen, Tommi Makkonen ja Jere Puhakka
00:32:28

Röhnö – Shopping Cart (2020)

Kuvaus ja editointi - Terho Muut kuvaajat - Wilkke, Vilffi, Callee, Eppu, Lese, Meddis ja Ere