Home Tuotteet Muut skedekamat Dickies X Ponke's Eisenhower Slime Jacket

Dickies X Ponke’s Eisenhower Slime Jacket

Ponke’s The Shop juhlii vuonna 2020 30-vuotista taivaltaan ja yhtenä osana synttärijuhlintaa on Dickies X Ponke’s-yhteistyömallisto. Dickiesin legendaarinen, vuoreton puuvillatakki Eisenhower on yhtä ajaton kun Ponke’s ja toimii vuosilukuun katsomatta.

Dickies X Ponke’s Eisenhower-takissa on kultainen vetoketju, vasemmassa olkavarressa Ponke’sin kangasmerkki sekä kynätasku ja helmassa pieni, tyylikäs Dickies-logo. Eisenhower-takki on täydellinen ulkoilupusakka välikauteen – se hengittää hyvin ja pitää pienesti tuulta.

Selkäprintti on Konsta Ojalan käsialaa.

Monipuolisen takin alle saa mukavasti paksumpaakin vaatetta, mutta pääosin takin käyttöaika on lämpimämmät kelit- ei siis talvipakkanen. Dickies X Ponke’s Eisenhower Slime-takin selkäprintti on iso ja todella tyylikäs. Selän Ponke’s-printti on Konsta Ojalan käsialaa.

L-koko istuu mukavasti 180cm normaalipainoiselle kaverille.

Materiaali: 65% Polyesteri/35% puuvilla

TÄSTÄ ostoksille Ponke’sin nettikauppaan.

Herkkokin diggailee.
- Mainos -

Suosituimmat

Lotties x Vans “On God”

Lotties skedekaupan pätkälstä löytyy legendaa kuten Reynolds, Jerry Hsu ja Andrew Allen sekä uutta verta kuten Nick Michel, Pedro Delfino, Dustin Henry...

Eniz Fazliov Nike Sb Heritage Vulc release party / wear test

https://vimeo.com/471675993 Katso myös Eniksen Nike Sb partti TÄSTÄ

Nike SB | Eniz Fazliov | Heritage Vulc

Eniz Fazliovin Nike Sb Heritage Vulc saatavilla skeittikaupoista tänään. Toimitus suosittelee!

Eniz Fazliov Memory Screen

Enis sai oman Memory Screeninsä, missä siis on koottuna matskuja vuosien varrelta yhteen parttiin. Best in bisness, Enari!!!