- Mainos -
- Mainos -
Home Artikkelit Suomen skeittihistoria Miika Sandelin – Potato 2 (2008)

Miika Sandelin – Potato 2 (2008)

0
- Mainos -

Aloitamme uuden perjantaiklassikot videosarjan, jossa on tarkoitus palata vanhoihin koviin partteihin, jotka vielä hyvällä tuurilla ovat nuoremmille ja uusille harrastajille tuntemattomia.

Ensimmäisenä on Turkulaisten posseleffasta, Potato 2:sta, napattu Miika Sandelinin partti. Kuvauksesta ja editoinnista vastaa Mikko Fincke, joka teki kavereidensa kanssa Turussa useamman todella kovan skedeleffan, kuten Potato 1 & 2, sekä myöhemmin Klapin firmaleffan.

Partin highlighteista mainitaan muun muassa fakie tre fakie manual (Ei ole paljon nähty) ja järkyttävän hieno switch tre teatterin gäpistä. Miika on yksi laudalla luonnollisimman näköisistä skeittaajista mitä Suomessa on ollut, joka teki (tekee) mitä halusi kun muut teki mitä pystyi. Kaikke löytyi todella teknisistä manuista yhteen Suomen korkeimmista (ellei korkeimpaan) flättiollieseen.

Fincken ansioksi voi hyvien leffojen lisäksi laskea hyvin aikaisen siirtymisen 16:9 formaattiin ja digijärkkärillä kuvaamiseen. Nyt skedekuvauksessa on VX:n myötä palattu vahvasti takaisin 4:3 aikoihin, mutta Fincke oli ensimmäisiä suomalaisia, joka vei tuotannot digijärjestelmän kautta uudelle tasolle.

- Mainos -

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version