Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

Superpark Vantaa sneak preview

26.01.2015 / Toimitus

Anssi kävi tapaamassa Superparkin markkinointipäälikkö Eija Gerlanderia.


Tammikuun viimeisenä päivänä Vantaan Tammistoon avataan Suomen kolmas Superpark. Kaikenlaista shettii luvassa, mutta tuskin teitä edes kiinnostaa lätkäcorner, boldernurkka, Air track –ilmavolttirata ja niin edelleen. 

Skeittiparkki on. Kaksi skeittiparkkia jos ollaan tarkkoja. Toinen on pieni noin 150m2 tila, joka on ensisijaisesti suunniteltu aloittelijoille. Toisaalta tälläisen vanhan äijän silmiin just tuossa tilassa ollut loivahko kaari näytti koko parkin hauskimmalta laitteelta. Onkohan sinne ikäraja? Iso puoli, noin 400m2, on L-kirjaimen muotoon rakennettu tila, jossa keskellä on corneri isolla hyllyllä. Poolicorner nurkassa ja kaarta sivussa, josta vauhdit hubbaan ja muualle parkkiin. Aivan parkin laidassa on heittoboksi lähinnä scoottaajille ja ajajille. Alastulo on pleksilasia, joten en menis edes testaamaan skeitillä.

Ihan kompakti parkki. Varmasti löytyy sitäkin jengiä joita kiinnostaa muukin kun skeittaaminen ja muuta tarjontaahan Superparkissa kyllä on. Kuukausikortin hinta on 49€, joka kuullostaa ihan kohtuuhintaiselta verrattuna 19€ päivälippuun verrattuna. Nähtäväksi jää ketkä parkin löytävät.

Faktaa:
Parkkia isännöi Eric Sundvist (Seven Inch skateboards, Boardvillage, Adidas, Laesh)

Yhteistyökumppanina Ponke’s, joka myös järjestää parkilla tapahtumia ja skeittikoulua tiistaisin!

Päivälippu 19 € / hlö / Seuraavan päivän lippu 12 € / hlö
Kuukausikortti - 1 kk, 49 € / hlö 
Kausikortti - koko vuosi, 349 € / hlö

Parkki on avoinna skeittaajille, scoottaajille ja bmx-pyöräilijöille. Ainakaan alussa ei tule omia vuoroja vaan kaikki harrastavat keskenään sulassa sovussa.

Nii ja tietenkin sieltä löytyy klassinen spedelinko suoraan vaahtomuovialtaaseen. Backflipit haltuun!

www.superpark.fi

www.facebook.com/superparkvantaa

Wave-rata ja pieni kaari pikkupuolelta. 

Ison puolen kamoja. 

Goofylle mahdollisuus tehdä maailman ison wallie. 

Keskustele Facebooksissa