Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

Hoodrip – tulossa suomalainen mobiiliskeittipeli

09.01.2015 / Toimitus

Suomalainen ArcticPlay Studios Oy kehittää maailman autenttisinta mobiiliskeittipeliä, joka julkaistaan tämän vuoden alussa. Nyt pelin ympärille etsitään vapaaehtoista testaajien porukkaa, jota kutsutaan nimellä Alpha Crew. 


Rekisteröitymällä osoitteessa www.hoodrip.com/alphacrew pääset mukaan pelaamaan ja kehittämään peliä ennen sen virallista julkaisua. Aktiivisimpia palautteen antajia tullaan palkitsemaan erilaisilla tuotepalkinnoilla. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Näin pääset pelaamaan peliä ennen muita, ja lisäksi sinulta toivotaan palautetta. Jos esimerkiksi joku flippi on mielestäsi ruma, toivoisit jotain tiettyä kenttää, temppua tai toimintoa tai jos jokin asia voisi olla paremmin, sinua kuunnellaan ja peliä kehitetään saadun palautteen pohjalta. Alpha Crew -jäsenet pääsevät siis toden teolla mukaan osallistumaan pelin kehittämiseen, jaalphalaisten mielipiteitä kuunnellaan.

Toimitus pääsi jo itse testaamaan ensimmäisiä versioita, ja täytyy sanoa, että peli on kohtuullisen koukuttava. Flippejä on hiottu näyttämään mahdollisimman hyvältä, ja pelituntuma pysyy realistisena. 

Pelin pääfokus on nimenomaan temppujen tekemisessä – ei Skate-sarjan tyylisessä kaupungin kiertelyssä. Peliin on helppo päästä sisään, eikä hallinnan harjoitteluun tarvitse läpäistä montaa tutoriaalia. Pelaamaan pääsee suoraan, mutta erilaiset ja vaikeammat temput pitävät mielenkiinnon yllä pidempään. Jännityksellä jäämme odottamaan, kuinka peli otetaan vastaan.

Mukana pelin tekovaiheessa on myös ollut mukana Jarkko Poropudas (kuvassa, ja täten myös Happyhourin tuotteet ovat mukana pelissä. Pelissä siis luodaan täysin oma skeittaaja lautoineen ja vaatteineen, joten Happyhour on osunut hienoon saumaan. Jake esiintyy muun muassa demoversion fiilispätkissä ja taustakuvissa, joita käytiin kuvaamassa viikon verran nimenomaan tätä varten. Kuvauspaikkana oli Brooklyn, joka on myös pelin ensimmäinen kenttä.

Merkittävää tässä on se, että kyseinen peli tulee Suomesta pienen, muutaman hengen pelistudion kehittämänä. Hoodripin slogan on ”Skateboarding game done right”. Odotammekin innolla, mitä tästä vielä kehkeytyy, kun homma tehdään kunnolla – kenties seuraava suomalainen hittipeli? Ainakin se on tavoitteena, ja sinä voit olla vaikuttamassa tämän onnistumisessa. Rekisteröidy siis osoitteessa www.hoodrip.com/alphacrew

 

 

 

Keskustele Facebooksissa