Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

Seven Inch - Radical Records ensi-illat.

20.10.2014 / Hangup

Seven Inchin ensimmäinen pitkäsoitto on saatu prässistä ulos ja on aika pistää ensi-iltakiertue tulille. Katso lähin näytöspaikka ja livahda paikalle!


"Jep, vihdoinkin sain leffan valmiiksi. Toissa kesän alussa alettiin kuvaa; oikeestaan sillä, että ku aina on skeittaamassa niin sama sitä on tehä jotai, mistä jää vähä muisteltavaa ja sellaset kaverit ku Elias Mäntylä, tajuaakohan jengi kuin kovasta shreddaajasta on kyse, tai onkohan ikinä kuullutkaan, no anyway myös se että tarha iästä asti oon aina vaan halunnu olla skeittari. Ehkä tuosta leffasta vähä selvenee suhtautuminen lajiin. + ei mulle skeittauksessa ikinä oo ollut tärkeintä temput, lähinnä tunnelma ja kaikki muu, vaikka skeittauski on välillä temppuja.

Oon myös tosta koko 7" jengistä niin fiiliksissä, että on tuntunu erittäin mukavalta skeitata/kuvata/olla ton porukan kans.

Kaiken luovuuden oon laittanu peliin,että leffasta tulis hyvä, tai että katsoja pääsis vähä siihen tunnelmaan, miksi tuota hommaa tehään. + Tykkään siitä, että tunne näkyy skeittauksessa. Mitä kyllä näkyy liian harvoin. Skeittauksessa ei ikinä voi tulla tarpeeksi hyväksi, mutta tarpeeksi tunnetta siihen on mahollista saaha.
Ja totta kai jännittää miten leffa otetaan vastaan, mutta mietin että, ihan hyvä jos joku pettyy, oikeestaan toivon, että pettymys ois jollekki niin kova, että ottais kameran käteen ja menis tekeen oman lempiskedeleffan. Niinhän se homma kehittyy."

 

-Severi Laukkanen 7"

 

Ensi-ilta paikat ja ajat:

Joensuu,Kerubi La 18.10 klo 21:00

Turku Pe 30.10 Port Arthur

Helsinki,Corona Pe 31.10 klo 20:00

Oulu, Valve Ma 3.11 klo 18:30

Raahe, Pulju Pe 7.11 klo 19:00

Jyväskylä, Beyond La 8.11 Klo 18:00

 

Lisätietoa ensi-illoista: https://www.facebook.com/SevenInchSkateboards

 

HUOM!

Leffa tulee nähtäväksi Hangup.fi sivulla 9.11.2014

Keskustele Facebooksissa