Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

Ponke's X Pelago -Tour

04.08.2014 / Hangup

Ponkesin pojat otti uunituoreet Pelagot alle ja pyöräili Porvooseen Benua moikkaamaan. Pyöräily ja skedeys - kaksi parasta tapaa liikkua eteenpäin kesällä. Le tour de Ponkes - kesämuistot haltuun ja maantielle.


"Kesä, lyhyt parin kuukauden pätkä keskellä synkkää ja sateista. Suomen kesä on auttamattoman lyhyt ja ehkäpä juuri siksi me suomalaiset skeittarit arvostamme sitä niin kovin. Kesästä halutaan kaikki irti,jokaikinen aurinkoinen päivä halutaan käyttää hyödyksi, jokainen yksittäinen auringonsäde halutaan intohimoisesti imeä pigmenttiin, jokainen kuiva hetki halutaan koetaan potentiaalisena skeittihetkenä. 

 

Vaikka kesä ja elämä on monesti parhaimmillaan suunnittelemattomana ja spontaanina, niin välistä mieleen juolahtaa ajatus siitä, että kesä syntyy tekemisestä,tapahtumista ja suunnitelluista aktiviteeteista. Silloin on aika toimia- pakata laukut ja nyssäkät,kääntää posti pois kotikonnusta ja lähteä reissuun. Näiltä kesäisiltä reissuilta kertyneet muistot  kantavat parhaassa tapauksessa halki elämän tai ainakin pitkälle tulevan talven pimeimpiin pakkasiltoihin. Näine mietteinemme päätimme lähteä Ponkesin porukalla tien päälle ja suunnata viikonlopuksi Porvooseen Benua moikkaamaan,allamme Pelagon uunituoreet fillarit. Le tour de Ponkes - pyöräillen Porvooseen,botskilla takas." 

 

-Nikolai Alin

 

 

Ponke'sXPelago-Tour from NowibuTV on Vimeo.

Keskustele Facebooksissa