Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

FALLEN FINLAND * GONE SKATING #4 * SUVILAHTI

28.05.2014 / Toimitus

Fallenin kesäkiertue suunnistaa tällä kertaa Suvilahteen ja haastattelussa Jesse Turunen. Keep it Perus. 


Mitäs kuuluu Jessen kevääseen vai onko tämä nyt sitten jo sitä kesää oikein!?
Haloooi! Mitäs tänne? Skeittaamista, kalastusta, rillaamista, chillaamista, musisointii ja koirienkaa hemulointii. Välil pitää kans tehä dyynii ja pyöräily on nättii! Ja on kyl kesä, oon just lähös beachille.

Fallen:in parkkistoppi oli tällä kertaa Suvilahdessa, onko miten tuttu mesta - tuleeko käytyä usein?
On tuttu. Käyny kyl enemmän ottaa bunsia siel ku skeittaamassa, tää oli ehk 3 tai 4 kerta puskee siel ikin.. Vähä hävettää, pitäs käydä enemmä on kuitenki iha fiilis mesta. Propsit raksajenggille ja saa soitella talkoisiin!

Aika hiton siisti se jätkien kurbiplaza Martsarissa joka esiintyi tuossa edellisessä Fallenin pätkässä, mikäs sen nimi onkaan…Mika Salon aukio? Kerro siitä vähän lisää?
Joo kyllä Mika Salon aukio se on oikeelta nimeltään. Nykyään kyllä rakkaalla lapsella on monta nimea joista eniten kuulee Hanhi Plazaa käytettävän. Parempi kuitenki ehkä se Mika Salo, ku Häkkiselki on oma aukio ni ei tuu mitää kateuskompleksii. Se jouduttii rakentaa ku scuuutahit valtas parkin, Salon aukiolle niil ei oo asiaa. Koska sinne alaparkkikselle ei saa lain mukaa rakentaa ni en tiä kyl yhtää kuka ne kurbit on tehny?

Peruksen leffa tuli just pihalle, mitkä sessarit tai reissut jäi parhaina mieleen kun tuota tuli kuvattua?
Kyl varmaan himmein reissu oli toi paluu Dallasin häistä, kahel autol itävallasta tsekin kautta balttian läpi kämpille. Sil touril eroteltiin jyvät akanoista, piti alottaa stalinin aukiol skedeeminen ihan alusta ku oli temput juotu ja laakerit ruostunu kii.

Joko on ollut kamera kuumana uutta uutta leffaa silmällä pitäen?
Jep, Tobben VX laulaa päivittäin. En sit tiiä tuleeks siltä joku sen oma leffa, mut samat hemulithan siel pyörii ni aika Perus. Jätkähän on yks puuhamiehistä Peruksella - mitä muuta Peruksella on mielessä tänä kesänä? Suunnitelmia on niin jopa vähän liikaaki, joten en niit rupee valottaa enneku jotain varmaa selvii. Mut tarkotuksena ois ottaa haltuun mahdollisimman rajusti. Mä muutenki lähettelen boksit ja hoidan teamille lautoi, se on toi suunnittelu lautakunta ku hoitaa noi hommat.

Jätkäkin on kalamiehiä kuten Kiiskilä, se väitti että kalaa kyllä tulee - tuleeko?!
Tulee kyllä! Mul on missio saada 100 kalaa tänä vuonna, nyt on 32/100. Pikku hiljaa! Pitäs kans saada 50 matskuu tänä kesän, seki viel vähä vaihees.

Tähän vielä kesäiset terveiset:
Ottakaa vähemmän stressii ja Jahhilt blessii

Fallenin Suomitiimissä skeittaa: 
Juuso Berberi Ivonen
Arttu Melos
Tito Aiha
Joni Kiiskilä
Tommi Puustinen
Juho Liesmäki
Jesse Turunen  

 

Keskustele Facebooksissa