Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

Robin on pro!

18.11.2019 / Joonas Pulkkinen

Funky Sb:ltä pro model Robin Ruohoselle


Funky Sb on julkaissut Jani ”Löfä” Löfgrenin suunnitteleman dekin Robin ”Rödhake” Ruohoselle. 1990-luvun alun klassista lautagrafiikkaa kunnioittava lauta tekee kunniaa Helsingille sekä myös Pohjois-Helsingille. ”Aivan huikea fiilis! Onhan toi jokaisen pikkuskeittipojan unelma. Kiitos erityisesti laudassa esiintyvän M-junan graffitista Jani Havulammelle!”

Robin ei osaa eritellä, mitkä tekijät ovat edesauttaneet, että vuosien skedeemisen jälkeen pikkupojan unelma on toteutunut. Suomipro-statuksen myötä muistot palaavat skedevuosien alkuun.

”Ensimmäinen leffa, minkä oon ikinä saanut on ollut, niin Union Fiven Promo-video. Kenno on jäänyt erityisesti siitä mieleen. Muutenkin sen leffan muistaa lähes temppu tempulta.

Pro-status tuskin tulee muuttamaan Robinin elämää, vaan hän kiittää nöyränä tukijoukkoja ja sponsoreita.

”Menee ihan sanattomaksi, tosi nöyrä tässä pitää olla, Kiitos vaan Funky SB:n jäbille, erityisesti Havikselle, Löfalle ja Pasaselle. Sekä Approved Clothingille, kaikille jotka on matkan varrella tukenut. Tietysti äitiä ja isoveljeä, jotka on muuten myös siinä laudassa haisulina ja Charizardina. ” 

Funky SB juhlisti Robinin pro-lautaa Hämeenlinnan hallilla pari viikonloppua sitten. Alhaalla linkki sessareiden parhaisiin paloihin:

 

Teksti: Joonas Pulkkinen

Keskustele Facebooksissa