Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

Polar - We blew it at some point

23.08.2018 / Toimitus

Polarin uusi leffa nyt netissä. Myös muualla kun Pornhubissa. 


Polarin leffoissa on aina lämmittänyt viittaukset menneyisyyteen, eikä koskaan niihin ilmiselvimpiin vaikutteisiin. H-streetin alkupään meno ovat olleet aina lähellä Polaria henkisesti ja Pontus nimesikin ne taannoisessa Hang Upin haastiksessa kovimmiksi vaikuttajikseen. 

Tällä kertaa biisi kunnianosoitus on lähtenyt tälle Hokus Pokuksen partille: 

Ja tällä biisillä: 

Narada Michael Walden on rumpari/multiinstumentalisti/tuottaja, kuka on esiinynyt monilla isojen artistien levyillä ja muun muassa korvasi Billy Cobhamin Mahavisnu Orchestrassa ja soittaa rumpuja mm. Jeff Beckin Wired levyllä. Tuottajalistalta löytyy muun muassa Bodyguard-leffan soundtrackiä ja muuta pientä. 

Mike Carroll tribuutti Beastie Boys-viittauksella on selkeämpi. Kyseessähän on siis 34 sekunttia pitkä The Biz vs. The Nuge -biisi, joka toimii Check your head levyllä introna Time for livin' punk-biisille, jonka videolla on muuten klippejä skedeleffoista. Kyseinen Carrollin partti löytyy siis tietenkin Questionable-leffasta. Ja Beastie Boyshan on käyttänyt tässä taustana suoraan alkua Ted Nugentin Homebound -biisiä.

Kolmas musiikkinosto on Nick Boserion partissa oleva Worked World - Art for art's sake. Bändin basistina ja laulajana on skeittilegenda Neil Blender. Biisi on vuodelta 1988 julkaistulta 7" levyltä, varmasti hankala löydettävä. Tämän johdosto voisikin olla repressin paikka. Alv kiitteleekin Blenderiä leffan lopussa myös inspiraatiosta.

Keskustele Facebooksissa