Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

Troposphere

11.06.2018 / Toimitus

Troposphere on vuoden aikana Teemu Metsäkylän editoima ja kuvaama leffa, josta löytyy pätkät muun muassa Tomi Rehulalta, Joel Juusolta ja Onni Saltevolta. Eli kovaa skeittausta luvassa. Haastattelimme Teemu Metsäkylää lyhyesti leffan tiimoilta. 

 


Terve Teemu, valotatko vähän leffaprojektin taustoja?

Morjesh! Leffaprojekti lähti liikkeelle 2017 keväällä. Ostin edeltävänä talvena ebaysta vx2000:sen ja sitä alettiin ulkoiluttaan sit keväällä. Ensin kuvattiin noin viikossa Onnille tervetuliaispätkä New Balancelle, ja siitä jatkettiin sit milloin kenenkäkin kanssa kuvailua. Ehdottelin sit jätkille tällasta leffaa. Talvella sitten tuli editoitua tuo aika kiireellä ennen reissua ja nyt se on ollut kohta puolivuotta täälä tietokoneella oottelemassa hah! 

Ketä kaikkia on skeittaamassa?

Omat pätkät löytyy Onni Saltevolta, Ville Kähköseltä, Tomi Rehulalta ja Joel Juusolta. Nii ja meikältä. Muutama clippi homiesseilta löytyy joka pätkästä ja pari montageakin on. Niissä erittäin kova edustus esim. Meloksella, Rousin Pekalla ja Norpalla! 

Oi, Norpan matskuja odotellaan kyl innolla. Missä kaikkialla leffaa on kuvattu?

Yks reissu tehtiin porukalla Köpikseen viimekesänä ja sit käytiin Onnin kanssa kaksin Genevessä. Enimmäkseeen leffa on kuitenkin kuvattu Suomen Hesassa ja sitten vähän Turkua, Tamperetta ja Hämeenlinnaa seassa. 

Mitkä oli leffan kovimmat hinkkajaiset?

Ai että kovimmat hinkkajaiset? Ne on onneks unohtunut aika hyvin hahah! Varmaan  joku meikän klipeistä. Niissä on ollut tapana kestää kauan, että kiitosta vaan kaikille ketkä on jaksanu tänä keväänäkin olla kuvaamassa niitä! 

Entäs lyhimmät? 

Lyhimmistä hinkkajaisista tulee mieleen Onnin pätkän alussa oleva linja. Oli vika päivä Genevessä: Vika spotti ja kone lähdössä parin tunnin päästä. Saltevo siinä alko sitten selostaan sitä runia ja meikä kuunteli kauhusta kankeana. Linjahan pyöri siis sellasen tasohyppelyspotin ympäri ja minä onneton koitan juosta perässä. Eka yritys ja olin aivan hajalla. Onni hoiti sen sitten onneksi tokalla päälle. 

Laitappa 3 omaa viime aikojen suosikkileffaa listaan?

Viimeaikojen suosikeissa ehdottomasti El rio grindin uusin! Jätkillä on Tampereella niin kova haippi päällä, että mahtaako olla Suomessa ennen nähtykkään!! 917:n leffa hieman yllätti itseni ja tykkäsin siitä. Kauhean vaikea sanoa top kolmosta, mut kyllä se Conversen uusinkin oli meikästä tosi siisti. 

Mitäs seuraavaksi?

Kuvailu on jatkunu tänäkin kesänä. VX alkoi renaamaan niin sain hankittua vähillä rahoilla sellasen pienen HDcamin millä nyt oon kuvaillu. Vähän on vielä auki millanen pätkä seuraavaksi tulossa. Varmaan jotain lyhyempää kuitenkin tiedossa. Nii ja ollaan sitä vähän sunnuntaisin koitettu tehdä huumorivideoitakin hahaha!!

 

 

Keskustele Facebooksissa