Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

Samu Karvonen - Melkein top-5 partit

23.04.2014 / Hangup

Hyperaktiivinen kuvaaja & skeittaaja Karvonen tarjoaa omat parttisuosikkinsa.


Kuva:Sami Välikangas

Samu jos joku on ollut uransa aikana aktiivinen. Oli sitten kyseessä omien matskujen kuvaaminen tai kavereiden kuvaaminen. Jostain on siis tämäkin mies ottanut aikoinaan vaikutteensa ja filikset. Toimitus ei uskalla edes arvioida montako mini-dv nauhaa Karpo on elämänsä aikana kuluttanut itseensä ja ystäviinsä. Monta!

"Lähin selkeesti vetäytymään tuonne nuoruuden huumaan näiden pätkien kanssa. Kaikki nää on katottu läpi monesti, kaikkien biisit on aikanaan löytyny omalta soittolistalta, jokaisesta pätkästä löytyy temppu mitä on heti pätkän nähtyään pitäny päästä testaamaan ja varmasti joku vaate combo mikä on hankittu näiden pätkien inspiroimana. Tätä listaa tehdessä huomas tosiaan kuinka paljon sitä onkaan imeny näistä ja monista muista listaan mahtumattomista videoista vaikutteita. Ja tosiaan kaikki tietää, että tämmöstä listaa ei voi rajata viiteen pätkään, mut koitetaan nyt." 

 

Eka on helppo. Zered, Busenitz ja Black Sabbath. Mitään tän parempaa ei ole olemassa. Ei mitään. <-----Tuossa on piste.  

2. Anthony Van Engelen - Photosyntesis. Sillon ku Anthony oli vielä Anthony.

3. PJ keksi skedeemisen uusiks, sit se unohti sen ku se muutti rahan ja sponssien perässä länteen. Idässä kaikki oli paremmin.

4. Mä vähän säikähdin ku luin uudesta Hangupista, että Osiriksen Feed the Need oli Jakin eka leffa. Meni perspektiivit ihan uusiks nuorten kanssa. Ehkä tässä on jotain isällistä vaistoa opettaa nuorempia, mutta toivoisin, että kaikki nuoremmat katsois Eastern Exposure 3 kokonaisuudessaan. Sen takia, että tuossa linkissä on ääniraita vähä basana, niin pistän tähän nyt Ricky Oyolan pätkän, koska siinä on Metallicaa. Reesen pätkä kävis aivan yhtä hyvin, biisikin enemmän ku kohallaan. (Lapset huom: Reese Forbes löytyy wikipediasta hakusanoilla "Tyyli" ja "Ollie")

5.Koitin etsiä John Rattrayn pätkää 411VM Best of 7sta, mutta siinä oli vissii niin kingi biisi et tube ei pysty ottaan. Kyseinen VHS oli kovassa suosiossa nuorempana, eikä syyttä. Rodrigo TXJavier Sarmiento, Colt Cannon ja tää Kenny Andersonin Profile, jonka biisin kuultuani livenä (tietenkin Rayn soittamana) meinasin kusta onnesta alleni.

Ja kappas, niinku sanoinki, ei tämmöstä listaa voi jättää viiteen pätkään. Joten tässä olis sitte se kymmenes. Peten pätkä Tikarin Venom Possesta. Heittämällä yks henk kohta top 10 biisi ja läjä top 10 reissuja ja muistoja kauniisti nivottuna yhteen.

 

Keskustele Facebooksissa