Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

Fire1984 - Forever Underdogs

12.12.2017 / Toimitus

Fire1984 uusi video "Forever underdogs" löytyy tästä Eesun saatesanojen kera. 


Eesun saatesanat koskien videon syntyä ja ajatusta: 

Fire1984 Forever Underdogs -leffan idis oli toivottaa Roope (Roope Venäläinen) ja Ogi (Olli Ilmonen) tervetulleiksi Firelle. Me ei oltu juurikaan kuvattu koko kesänä, mutta ajattelin että tähän on mukava laittaa olemassa olevat matskut ja koittaa kuvata se mitä ehditään Roopen ja Ogin kanssa. Lisäksi Ossilta löyty vanhoja matskuja, joita ei ollu käytetty missään ja joista Ossin kanssa oltiin fiilistelty, että vois tehdä jotain, niin nekin sopi sit tähän. 

 

Koska filmiä oli kuvattu ties kuinka monella kameralla ja puhelimella, niin mulle tuli ajatus koittaa löytää filkalle sellainen tyyli, joka on kauttaaltaan yhtenäinen, muttei suoranaisesti mitään olemassa olevaa. Väänsin HD matskut lähemmäs Hi8:sia ja sit taas boostasin niitä Hi8 matskuja viel överimmäks. Tein myös jonkin verran sitä, että kuvasin matskuja uudestaan läppäriltä ja kameran näytöltä ja runttasin kuvanlaatua aika huolettomasti överiksi. Tähänkin pätkään tein biisin itse ja halusin jatkaa Hesakup-pätkän tiellä, tosin puskea soundia vielä raffimmaksi. Mulla oli sellanen yleinen tavoite tässä muutenkin, että tää olis raffi ja agressiivinen. Värimäärittely ja soundit pistetty rohkeesti pikkusen yli.

 

Leffan nimi kuvaa enempi mun fiiliksiä Firestä merkkinä, kun varsinaisesti porukkana. Nyt kun Roope ja Ogi tuli mukaan, niin musta meillä on tosi hyvä jengi kasassa. Kaikki tulee mukavasti toistensa kanssa toimeen ja kyllä tuossa jengi oli jo toisensa tuntenut ennen tätäkin. Toi Forever Underdogs muistuttaa mua vaan puskemaan kokoajan Fireä eteenpäin. Vaikka hommat menee nyt hyvin, niin haluun miettiä kokoajan tulevaa ja miten ne sais menemään jatkossa vielä paremmin.

 

www.fire1984.com

Keskustele Facebooksissa