Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

Kenkäspekulaattori: Nike SB FC Classic Team

07.07.2017 / Toimitus

Kenkätestissä tällä kertaa Niken vuonna 2003 julkaistun kengän uusintaversio. 


2003 julkaistun kengän updeitattu versio. Cupsole-pohja tuntui alkuun jännältä useampien vulkkien jälkeen, mutta nopeasti siihen tottui. Kengässä on keskivertoa vulkkia hieman paksumpi pohja, mutta lautatuntuma ei silti ollut kadoksissa edes suoraan boksista. Ihan loppuun asti vedettyllä laudalla tatsi voisi olla enemmän hukassa, mutta suht fressillä gripillä ja laudalla fiilis oli loistava. Kenkä on kärkeen kapeneva, mutta ei mikään liian kapea ja muotoutui aika nopeasti jalkaan parin kävelyn jälkeen. Erityistä plussaa kärjen muodosta, flipit lähti kun pyssyn suusta. Pehmusteena pohjassa on Solarsoft-pohjallinen. Itseä lämmittää sisäpeli/fudiskengästä tuttu kärjen vahvikeratkaisu ja nämä retrot "leikatut" läpät. Tulee vanhat hyvät ysärin ajat mieleen kun haettiin sisäpelikenkiä urheilukaupoista skedeykseen. 

Kenkiä voisi suositella varsinkin jalkaongelmista kärsiville. Pohjassa ja pohjallisessa on hyvät pehmusteet, eikä ensimmäinen primo tai tippuminen saanut jalkapohjaa solmuun ohuiden läpysköiden tapaan. Kenkä tukee ja pysyy jalassa näyttämältä silti sämpylältä. Kestävyydessä ja käyttöiässä varmasti löytyy ja pohjan pito on erinomainen. 75 € hintaiset kengät ovat hinta/laatu -suhteeltaan loistavat yleiskengät vähän kaikenlaiseen skeittaamiseen. Suosittelemme! 

Kenkää myy ainakin My Favorite Things: https://www.myfavoritethings.fi/fi/tuotteet/kengat/242060-nike-sb-fc-classic-team-red-white/

Saatavissa maailmalla myös vaalean harmaana, sinisenä, kokomustana ja ruskeana. 

 

Keskustele Facebooksissa