Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

LOST SOCIETY – Terror Hungry

04.04.2014 / Toimitus

Jyväskylästä kotoisin oleva thrash metal yhtye Lost Society julkaisi juuri uuden musiikkivideonsa, joka kuvattiin Jyväskylän skeittihallilla viime viikolla. Video julkaistiin mm. Metal Hammerin sivustolla. 


Tässä pieni haastattelu aiheeseen liittyen Videon kuvanneen ja editoineen Iiro Palva-Ahon ja yhtyeen laulaja/kitaristi Samy Elbannan kanssa. 

Mistä saitte idean lähteä tekemään videota nimenomaan skeittihallissa? 
Samy: Aina on haluttu tehdä musavideo skeittihallissa, sen jälkeen nähtiin Robinin ”Frontside ollie”. Skeittaaminen on aina ollut lähellä sydäntä.
Iiro: Itelläni oli joskus ideana yhteen toiseen biisin, että kuvailtas video nimenomaan Jyväskylän hallilla tai Tampereen hallilla. Mutta päädyimme Terror hungry kappaleeseen.

Onko bändillä itsellään historiaa skeittauksen parissa?
S: Tykkään liikkua paikasta a paikkaan b, skeitillä, mutta eipä sillä mitään kummoisempaa osata kuin potkia eteenpäin.
I: Ei nää pojat mitään kovia skeittareita ole. Huomas sen siellä hallilla kun kaikki potki vuorotellen laudoilla haha.

Mistä tuli idea noihin punaisiin avaruusmiehiin?  
Seuraava kysymys kiitos.

Ketkä olivat punaiset miehet musavideolla?
Mikko “Mortti” Puustinen ja Statumin Skabba. Suuret kiitokset heille, olisi voinut olla huvittava näky jos oltas ite alettu kuvaamaan niitä skeitti pätkiä.

Video kuvattiin yhdessä päivässä viime torstaina ja valmis video julkaistiin eilen, kuulostaa editoijan painajaiselta. Tuliko kiire? 
Alkuperäinen aikataulu jo pelkästään teki kaikesta vähän hektistä. Pojat tulivat 31 päivän euroopan rundilta takaisin ja viikko, pari siitä pojat tulevat normaaliin tapaan juomaan muutamat bisset asunnolleni ja sanovat “hei me tarvitaan musavideo vielä tässä kuussa”. Aikaa siis oli noin 2 viikkoa. Torstaina kuvattiin jonka jälkeen dokattiin. Perjantain alkoi kova editointi joka kesti koko viikonlopun. Lauantai-Sunnuntai yönä video olis valmis, sit laitettiin video eteenpäin. Yllätyin aivan täysin siitä että poikien levy-yhtiö otti iloisin mielin videon vastaan. “WTF! :D:D:D Awesome video, LOVE IT! Can’t wait to premiere this one” nämä sanat saivat pienen kuvaajan poikasen kasvoille aikamoisen leveän hymyn. parasta koko projektissa oli se että vaikka pojilla on todella iso levy-yhtiö, niin tehtiin koko video kaveri porukassa. DIY-meiningillä. 

Olen itse kasvanut mm. Suicidal Tendenciesin, Death Angelin ja Slayerin parissa ja em. artistien vinyylit aika lailla soitettu puhki vuosien varrella.  Thrashin kulta-ajasta kulunut jo reilut 20v. ja te olette nuoria herroja. Kuinka päädyitte soittamaan nimenomaan rehellistä ja autenttista Thrashia?
S: Koska thrash metal on nimenomaan rehellistä, eikä siinä tarvii mitään kaunistella. Rumia hippejä jotka soittaa nopeaa ja äkästä settiä, natsaa aina! Muutenkin koko genren meininki  on se että pidetään törkeenä hauskaa ja pyöritetään päitä ja kikkeleitä!   

Teidän uusi levynne “Terror Hungry” julkaistiin 1.4.yhdysvalloissa ja julkaisu tänään koti Suomessa. Mitkä fiilikset ja odotukset uuden levyn julkaisun aattona? 
S: Törkeen hyvät fiilikset on todellakin. Ekan levyn myötä tapahtui niin paljon meille ettei pystytty edes ymmärtämään niin innolla odotetaan että mitä kaikkea Terror Hungryn mukana tulee. Diggaillaan levyä ihan hitosti ja toivottavasti jengi fiilistelee levyä yhtä paljon! Buuujeah! 

Levytätte Nuclear blast -levy-yhtiölle ja olette aikamoisessa nosteessa ympäri maailman. Onko suurta kiertuetta ja maailmanvalloitushankkeita luvassa? 
S: Olis todella kova lähtee rundailee maailmaa loppuvuodesta tai jotain, Japanissa ainakin ehdottomasti olis kova lähtee uudestaan sekoileen! Kyllä maailma valloitetaan vielä..

Viimeiset sanat?
S: Järjettömän isot kiitokset kaikille Lost Societyn faneille, kiitos että ostitte ekaa lättyä ja käykäähän ihmeessä ostamassa se toinenkin! Kovaa settiä luvassa. Piss & love my brothers! Cheers!
I: Haluan kiittää kaikkia videon nauttineita ihmisiä. Punaiset miehet tulevat vielä takaisin. Pysykää linjoilla ja pitäkää kaljoistanne kiinni!

teksti: Antti Lehtinen

 

https://www.facebook.com/iiropaphoto

Keskustele Facebooksissa