Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

GX1000

21.06.2016 / Toimitus

GX1000 arvio lehdestä 1/16 ja itse leffa rajoitetun ajan Thrasherin sivuilta. 


The GX1000 Video

Thrasherin sivuilta alkanut Ryan Garshellin koostama GX1000-montaasisarja on edennyt jo omaksi pienoisbrändiksi Thrasher-collabro-vaatemallistoineen. GX1000-idea on ”no bullshit street skateboarding” -henkistä eli klassista VX1000:lla kuvattua kamaa, linjoja, tyyliä, perustemppuja, Friscoa, alamäkiä, hektisyyttä, paljon fisua ja editointia ilman turhia kikkailuita. Tähän karummaksi ei paljon skedeleffaa saa, ja samalla myös tämä on parasta, mitä on tullut hetkeen katsottua. Skedeys on tietenkin asian ytimessä; sopivan omaperäistä mutta ei silti mitään trendislappykamaa, vauhdikasta, erittäin tyylikästä, sessiomaista ja ajatonta. Mm. Brian Delatorre, Al Davis, Jake Johnson ja Yonnie Cruz löytyvät vetäjärosterista. Al Davis on kyllä yksi tyylikkäimpiä vetäjiä tällä hetkellä. 

Yleistunnelma leffassa on sopivan röyhkeä. On raffia ysäriräppiä, ollaillaan kyttäauton päälle, maalataan parit throw upit, hankitaan häädöt, skeitataan autojen seassa, paetaan stevaria jne., mutta meininki ei ole silti mitään bakermaista kännisekoilua. 

Sanoisin, että täyttä 100% materiaalia. Ainoa miinus on, että välillä olisi kiva tietää paremmin, kuka skeittaa. Skeittileffa, jossa on about kaikki mitä tarvitaan ja joka esittää street-skeittauksen parhaimmillaan. Puhdasta rakkautta. Sabotage 4:n ja Polarin ohella paras leffa pitkääääään aikaan. Hankkikaa DVD; sisältää 28-sivuisen bookletin ja löytyy mm. MFT:stä.  -Kempas

JA ITSE LEFFA ALTA: 

http://www.thrashermagazine.com/articles/videos/the-gx1000-video/

Keskustele Facebooksissa