Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

Kisu Minihaastis

09.06.2015 / Toimitus

Jake kyseli Kisulta vähän tunnelmista Happyhourin Roskiksen tiimoilta. 


Jake: Mitä kisu? Miten kesä lähtenyt?


Kisu: Hyvää, toista viikkoo kesätöissä.

Jake: Mitä hommaat?


Kisu: Oon savelassa huoltomiehenä korjaillu parkkia ja tarkotus rakentaa uuttakin sinne. Rentoo hommaa:)

Jake: Hyvä eli skeittauksen parissa.Mites oma skeittaus? Jätkä vissiin lasketaan jo suvilahen lokaaliksi?


Kisu: Joo. Tänä keväänä/kesänä käyny suves ku ollu holidaymodessa ennen kesätöitä. Se on täl hetkellä lähiparkki. Rullalautaliiton talkoissa ollu raksaaki pari kertaa keväällä. Mm. Kiasmalla ja musatalol sit muutamaa otteesee käyny vetää kurbii vaihteluks.

Jake: Kovvaa. Mitkä fiilikset jäi Roskiksen ensi-illasta? Jätkän partti sai
kyllä huutoa ja taputusta :)


Kisu: Tosi hyvät jäi. Siel oli ihan älytön tunnelma ja kylmiä väreitä tuli välillä katsoessa. Mahtava ilta oli kaikilta.

Jake: Joo leffateatterin omistajatyyppi sano myöhemmin ettei ole ikinä kokenut vastaavaa hurmosta,hyvä niin. Tais teatterista löytyy yhet kusetki penkin alta ku porukka ei malttanu vessaan. Muistatko ravintolalaiva Wäiskin jatkoilta mittään?


Kisu: Oho, himmeetä kyl. Olin ollut just melkein kolme viikkoo ilman alkoholia ennen sitä ni muistaa ainakin miten hyvin kävi se olut sit päähä:D en ollu kauheen myöhään jatkoil. Näin instast joku oli ollu siel alasti ja jengi vetäny freestylee mikkii:)

Jake: Taisin nähä Ruikan Peten ja Karvosenki mikin takana.Sen alastoman kundin bongasin vasta valokuvista hahahaaaa. Mikä kuvaus/trikki sun pätkästä on jääny eniten mieleen ja miksi?


Kisu:Propsit siis täl erää Petelle, Samulle ja alastomalle kundille.
Partist jäi mieleen jäi ehkä eniten se Anssi Paukkusen miniramppisessari mis Ossi Jalmari kuvas. Se oli uus temppu myös itelle. (bs 360 no-comply feikkiin kaaressa). Toisaalta Häppärin sessiot Rollon luiskalla ollu aina tiukkoja. Taven kuvaus "steezyt". Aina vaikee sanoo yhtä vaan tähän.

Jake: Ymmärrän. Se on aikamoista miten paljon kokoillan skeittielokuvaan mahtuu muistoja ja hetkiä...ja toki tekemistä kaikilta. Mitäs loppukesän suunnitelmia?


Kisu: Loppukesän pitää skedeys tikissä ja kehitys päällä. Fillarointia ja nautiskeluu kesästä kavereiden kaa ja sit tourille ens kuussa häppärin porukalla jee! Kesätyöt jatkuu kans siinä sivussa. Jotain live- musaa vois yrittää kans bongailla. Kuuluu kesään.

Jake: Kuulostaa lupaavalta! Musta-aukko in da works, ha ha ha. Jätkän top-3 temput?


Kisu: Hehe. Ööö top-3 hmm...Fronside no comply disaster, flippi ja uusimpana
switch bs flip jos sattuu lähtee.

Jake: Mitään elämän ohjeita Hang Upin lukijoille?


Kisu: Pidä homma aitona ja kehitys päällä (myös muussa elämässä) monet hommat on helpompii ku pitää meiningin simppelinä:)

Jake: True nuggah! Julkaistaan nyt tässä samalla että Roskiksen netti ensi-ilta on PE 12.6 .Kiitos Kissala,mennään skeittaan jokupäivä.


Kisu: Kiitti Jake, mennää vaa.

Bs flippausta Virastotalolla. Kuva: Sami Välikangas

Bs flippausta Virastotalolla. Kuva: Sami Välikangas

Kickflip nurmimatolle Olarissa. Kuva: Kempas

Flippi lipslide Pasilassa, Tave kuvaa. Kuva: Aleksi Fräki

No Comply Disaster Anssi minillä. Kuva: Anssi

Lifestyle hammer way back. ZZ Top naamiasasu, one of the best. 

 

Keskustele Facebooksissa