Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

HELride - infoa vetäjistä

10.07.2018 / Toimitus

Toimitus kävi läpi HELriden vetäjälistan tuntemattomampia nimiä. 


Gabriel Fortunato - Brasilialaista nuorta Monsterin vetäjää. Ei tarkempia tietoja, mutta meno näyttää kovalta! Vetää muun muassa Nikelle ja Elementille. 

Victor Cascarigny on toimituksellekkin täysi mysteeri. Elementin seurueessa kulkevan nuorukaisen viime vuotinen partti kuitenkin antaa hyvän vaikutelman ja nostaa odotuksia viikonlopulle.

Victorin matkassa kulkee muutama tunnetumpikin nimi kuten Madars Apse, Jaakko Ojanen sekä Phil Zwijsen.

 

Mickael Germond tai paremmin tunnettu Mika Gazon on Antizin uusimpia vetäjiä Lyonista, Ranskasta. Tämä fysioterapeutti toiselta ammatiltaan on monipuolinen skeittari ja voi säväyttää tilanteessa kuin toisessakin. Tässä vähän makua parin vuoden takaa.

 

Aaron Wilmot aka Bix sexy on kaaripainotteisempi skotlantilainen. Lovenskaten teamissä edustava köriläs saapuu paikalle ystävänsä Alex Hallfordin kanssa, joka vielä toistaiseksi kantaa soihtua ainoana suvilahden hautakiven läpi grindanneena skeittaajana viime vuonna suoritetun fiftarin johdosta. 

 

Alex Hallford tosiaan tuli tutuksi jo viime vuonna letkeän kaariskeittauksen ja hautukivififtarin myötä. Alex on myös erinomainen katuskeittaaja ja taitaa kaaritemppuja enemmän kun monet osaa laskea. 

 

Kevin Baekkel on jo tunnetumpi nimi Norjasta. Vetää muun muassa Creaturelle ja on käynyt Suvilahdessa ennenkin. Herran haastattelun voi lukea tästä: http://hangup.fi/artikkelit/2154-60-minutes-with-kevin-baekkel-/

 

Sekä tietysti paikalle on tulossa Tanskalainen kaariskeittauksen legenda, RUNE GLIFBERG! Rune on edelleen 43-vuotiaana kovassa vedossa ja laittaa kaaret makkaralle.  

Keskustele Facebooksissa