Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

Hakki DC Finlandille!

03.12.2017 / Toimitus

20 vuotta sitten loppunut DC:n sponssi on herätetty uudelleen ja Marko "Hakki" Harmaala on palannut DC:lle! Otimme Hakkiin yhteyden ja kysyimme muutaman kysymyksen asian tiimoilta. 


Kuulimme että sulta löytyy jalasta nyt uudet kengät, miten tähän päädyttiin? 

Parit puhelinsoitot ja tässä ollaan. Sain vielä ihan rauhassa miettiä asiaa (kiitos Hude!)  ja testata DC:n kenkiä ennen päätöstä. Totesin, että ne oli niin pirun hyvät, joten kaikki oli kyllä ihan selvää samantien. Ihan hemmetin fiiliksissä tästä 20 vuotta väliä ja nyt back. DC oli itselle silloin 20 vuotta sitten ihan ykkösjuttu, Control Teens aikaan. Mutta itse sitten kusin omat hommani, alkoholi vei...niin kuin aika moni ehkä tietää? 

Mitkä kengät ja skedeejät sulle on jäänyt mieleen DC:ltä vuosien varrelta? 

Nyt kymmenen vuotta raittiina ja intohimo skedeystä kohtaan välillä liiankin kova! Vanhoista DC:n kengistä jäänyt Carrolit, Howardit ja Lynxit.

Lempiskedeejää tiimistä on kyllä vaikee heittää, koska itse olen niin kaikkiruokainen skedeemisen suhteen ja just sen takia niin fiiliksessä tästä DC-jutusta nyt, koska sieltä löytyy skeittaajaa nepittäjistä verttiskeittareihin ja kaikkea siltä väliltä. Jotenkin omaan mielenmaisemaan kolisee tällainen ihanasti.

Ketä kovia junnuja on tulossa Kuopion hallilta? 

Kyllä junnuista täällä Veetu Hietala (13v.) on hemmetin lahjakas ja ihan sairas jo nyt. Vanhemmista n.20v Timo Lappalainen ihan käsistä ja sitten noitten välissä muutamia ihan loistavia yksilöitä.

Ympyrä on nyt vähän kuin sulkeutunut, mikä fiilis? 

Ympyrä on todella nyt sulkeutunut! Skedehommisssa nyt tukena 3 asiaa mitä arvostaa ihan 100%. Fire1984, Beyond ja nyt DC Finland  ja sitä vaan toivoo, että pystyy antamaan itsestään vielä myös takaisin mahdollisimman pitkään, vaikka tässä alkaa ikää ollakin.  

Kiitoos Juho, Eesu ja Hude!

Keskustele Facebooksissa