Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

Suvilahden skeittipuisto lähempänä säilymistä

30.11.2017 / Toimitus

Suvilahden skeittipuiston säilytysprojekti on nytkähtänyt hieman eteenpäin. Nyt etsitään asiasta tietäviä tahoja apuun. Jos sinulla on kontakteja, mitkä voisivat auttaa esim. maaperän puhdistuksesta puhuttaessa niin lue tämä. 


Kaupunginvaltuusto käsitteli juuri Vesa Korkkulan (Vasemmisto) Suvilahden skeittipuiston aseman turvaamisesta. Valtuusto päätti, että Suvilahden alueen jatkosuunnittelussa otetaan huomioon mahdollisuus säilyttää Suvilahden skeittipuisto nykyisessä muodossaan ilman sen purkamista. Varmuutta nykyisen parkin säilymisestä ei ole, koska alueen maaperä pitää puhdistaa.

Jos löydetään keino puhdistaa maaperä ilman nykyisten rakenteiden purkamista ja alue ei nouse liian korkealle suhteessa muuhun tulevaan puistosuunnitelmaan, on nykyinen kulttuurihistoriallisesti merkittävä skeittipuisto mahdollista säilyttää. Jos tätä mahdollisuutta ei löydetä, puretaan nykyinen Suvilahden skeittipuisto ja tilalle rakennetaan uusi.

Nyt tarvitaan kaikki mahdollinen taito ja tieto, jotta maaperän puhdistamista koskevaan ongelmaan saadaan ratkaisu. Jos sinulla on osaamista asiaan liittyen, olethan yhteydessä Suvilahden skeittiparkin ja lähialueen tukijat sekä ystävät ry:hyn.

--> Suvilahtidiy@rullalauta.fi

www.facebook.com/SuvilahtiDIYskatepark

Kuvassa Kisu, kuva: Sami Välikangas

 

Keskustele Facebooksissa