Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

Onni Saltevo Beyond Solo

24.11.2017 / Toimitus

Onnin viimeaikojen 4:3 matskut päätyivät partiksi Beyondille. Kas tässä olkaa hyvät! 


Onni Saltevo Beyond Solo from Beyond on Vimeo.

Partin matskut koostuvat pitkällä aikavälillä 4:3 kuvasuhteelle kuvatuista klipeistä. Onnin muut viimeisimmät partit ovat tulleet kaikki 16:9 muodossa ulos, niin 4:3 matskuja on jäänyt varastoon. Matskut on Helsingistä, viime talven Skativan Barcareissulta (jolta tulee vielä joskus tulevaisuudessa Onnin ja Ogin tekemä puhelinpätkä, joka on ollu valmiina jo pitkään, mutta äänet ei oo vielä kunnossa) ja sitten on muutamat matskut kuvattu LRG:n Tallinnanreissulta, Onni lähettää siitä kiitokset siitä vielä LRG:n Mikalle! Yhtään matskua ei tainnu Jyväskylästä olla, saatikka ees Kypärämäestä.

Pätkä pitikin aluksi olla Onnin LRG:n welcome to team -pätkä, mutta homma meni nurin ennen kun pätkä tuli pihalle, joten tämä muuttui sitten samalla welcome ja good bye -partiksi. (LRG lopetti koko skedepuolen, myös kansainvälisesti). Onni päätti antaa matskut sitten Beyondin Juholle, koska Juho on kuulemma bossman ja jeesannu Onnia paljon skedeyksen kanssa. 

Onnin kesä on mennyt reissun päällä aika mukavasti, muun muassa Helriden jälkeen Latvian Ventspilssissä viikonlopun mittaisella kisareissulla. Tämän lisäksi parttia, touripätkää ja muutakin videoprokkista on tulossa, mutta niistä lisää myöhemmin. 

 

Editointi: Roi Peteri 

Kuva: Fakie Hardflip / Clement Chouleur

 

 

Keskustele Facebooksissa