Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

DC Finland - Welcome to the team Jonne Nordlund

31.08.2017 / Toimitus

J-nor otti paikan DC:n suomitiimissä. Tsekkaa lyhyt Welcome to team -pätkä ja lue Jonnen kuulumiset. 


 

Terve Jonne, mites kesä on mennyt? 
Todella hyvin menny. Alkukesästä tehny töitä ja nyt keskittyny aika täysii skeittaukseen. Helridessäkin tuli skeitattua, joka oli ihan kingi  pitkä viikonloppu. Ollu kans reissun päällä jonkun verran. Käyny Köpiksessä ekaa kertaa. CPH-pron aikoihin olin am-kisoissa siellä ja ihan kingi mesta. Melkee suoraa sieltä Latviaa Ventspilsii (Madarsin kotikaupunki) ja siellä GGfesteillä (Ghetto Games) skabaamassa. Ja kuvaillu nyt Tobben uuteen leffaa matskua. Skeittipainotteinen kesä. Ollu hyvä meininki.

Sä oot nyt DC suomitiimissä, mitenkäs tämä tuli eteen? 
Joo vitsi ihan fileis siitä!! Oon nyt hetken skeitannu DC:n kengillä muuten vaan ku tykkään niiden meiningistä ja legit skeittimerkki kummiski. Käyny aina Unskasta poistamassa kenkiä ja nyt tuli niiltä sit kysymys et haluisinko vetää DC-kengille. Täysin fiiliksissä ei voi muuta sanoo. Niillä jos jollain kengil lähtee!! Kumminkin ekat skedekengät mitkä pienenä oon ostanut skeittaukseen.

Mitä malleja oot nyt käyttänyt?
Melkeempä pelkkiä Wes Kremereitä. Wes 1 ja 2 on kyl ollu parhaat kengät mitä mul on ollu. Nyt ottanu käyttöön noi Evan Smithit ja samaa voi kyl sanoo niistäkin. Muita malleja ootan innol päästä kokeileen!  

Tänään alkaa Hesakup, mitkä on odotukset?
Jep ekaa kertaa osallistumassa. Ootan innolla et saa tehtävävihkon käteen ja lähetään haastamaan. Tänä vuonna SLP:n kanssa lähetään hoitaa pisteitä! Kuullu et tehtävät on kyl rajuja. Ja niitä kyl sit hoidetaan pois kuleksimasta:D

Onko sulta tulossa partteja nyt lähiaikoina ulos?
Kohta tulee El Rio Grindin Leffa missä on jotain matskua. Tobben kanssa ollaan oltu nyt kuvailemassa. En osaa sanoa millon tulee leffa. SLP sit tulos jossain vaiheessa, koko jengiltä ihan tajutonta matskua et kantsii sitä sit venailla!! Slp 4 life!! Kiitos! 

DC:n suomitiimissä vetää myös Oona Solehmainen ja Jaakko Ojanen saa DC kenkänsä kansainvälisiä reittejä pitkin. 

www.facebook.com/dcshoes.fi

www.unionfive.fi/brand/12/dc

 

 

Keskustele Facebooksissa