Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

After Skate : ALL DAY 1st Birthday

10.07.2017 / Joonas Pulkkinen

Mitä tapahtuu ensi viikonlopun HELriden jatkobileissä 15.päivä lauantaina? Kyseessähän ovat ALL DAY Agencyn ja Suomen rullalautaliiton yhdessä tuottamat bileet, joiden lineupissa kuullaan muun muassa DJ Kridlokkia, Sairas T:tä ja Asaa. Toimitus nosti muutaman nimen, joita ei kannata missata. Koko tapahtuman ohjelma luettavissa jutun alla. 


Kaleidobolt

Hieman vanhan Fu Manchu tyylisen surffi stonerin sekä psykedeelisemmän alan materiaalin risteymältä kuulostava Kaleidobolt on ehtinyt jo julkaista pari albumia, sekä lämmitellä muun muassa St.Vitusta. Yhtyeen tilaa ottavat kappaleet moni mutkaisine himmailuineen, jotka yhdistyvät doom tyyliseen, tykitykseen antavat odottaa hyvää.

 

Liigalaiset

Jos et ole nähnyt vielä Liigalaisia niin alkaa olla korkea aikakin! Makken, MC:n, Pyryn, Norron ja Turusen Jessen yhtye on ennen viikonloppua hakenut huikean SM-jatkojen keikkansa jälkeen vauhtia muun muassa tanssittamalla surf/dub/psyke-crossover-musiikillaan Siltasen lattioita. Liigalaiset on moderni unelmien hääyhtye ja tanssilavabändi.

https://www.instagram.com/p/BN3tVs9DRMZ/?taken-by=hangupmagazine

Versace Henrik

Hennon oloinen valkoinen nuori aiheuttaa pahennusta poliittisella epäkorrektiuudellaan niin läpillään kuin käytöksellään.  Versace aiheutti Lonnan Stadin juhannuksessa vähintään hämmennystä ja meno on ollut saman mukainen myös muilla keikoilla. Meno on ajan mukaisten trendien mukainen, aika näyttää onko Versace Henrik tullut tänne jäädäkseen, mutta tähän aikaan odottavissa lienee jotain, joka kummittelee verkkokalvoilla vielä kesän lopussakin.

TEKSTI-TV 666

Aikana jolloin suuret tarinat on kerrottu ja kaikki nähty, nousee ”Tekstarit” kuitenkin oman ajan sukupolviyhtyeeksi, jota muistellaan kymmenen vuoden päästä enemmän kuin taidelukiolaiset odottavat Ultra Bran comeback-keikkoja. Seitsemän jäsentä täynnä miehisyyden kaikkia tunteita, ”ajamassa isoa ajoa”. TEKSTI-TV 666 on itsessään jo syy, minkä takia ei kannata surra After skaten lippuhinnan katetta.

Djangomayn

Versace Henrikin ohella toisena nuorena seppänä Afterskatessa kuullaan Djangomayn. Semi raffin taustan omaava Djangomayn julkaisi toukokuun lopussa esikois EP:nsä Prepaid EP:n . Djangomayn tuotanto kumartaa modernissa rytmi- ja bassohenkiselle tuotannolle ja autotune-harmonialle.  Tulevaisuuden tekijöitä todellakin. 

- Pulkkinen

 

All Day Stage

Asa & Meme
DJ Kridlokk
Sairas T
Noah Kin
Gracias (Gracias - Official)
Kingfish
PastoriPike
Djangomayn
Versace Henrik
Bizi
Pesso

Kuja Stage

TEKSTI-TV 666
Liigalaiset
From Grotto
KALEIDOBOLT

Abyss Stage

Trevor Deep Jr.
Tuomas Gröndahl
Nabic
Anton Nico
Venae
Jesper Aisti
Enteit

Lounge / Bar-area by Radio Helsinki & #HCPSPIRIT

Ennakkoliput Tiketistä alkaen 25,50€. Osoitteesta: https://goo.gl/C4p9Z4 


Ovelta liput 30€

 

 

 

Keskustele Facebooksissa