Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

HANG UP AWARDS 2016

11.11.2016 / Toimitus

Ois taas aika päättää kuka on kukkulan kingi, HÄ!?


Nonii, skeittaus ei ole totinen laji, mutta silti pitäisi tietää kuka on siinäkin paras. Tätä varten on järjestetty gaalailtoja ja kissanristiäisiä epäsäännöllisin väliajoin, mutta nyt olisi taas sen aika. Kohta voi taas luvalla ohittaa Beeffin jonossa "Ettekstetiedäkukamäoonn!? Vuoden skeittaaja - toimii aina" taputella selkään ja todeta että tää jätkä vaan yksinkertaisesti oli PARAS. 

Koska homma ei ole hirveän vakavaa niin listalla on varmasti monta nimeä, ketkä ei ole ländännyt yhtään temppua vuonna 2016 ja leffaa jotka valmistui vuonna 2014. Mut koittakaa kestää. Ei mekään voida kaikkea muistaa. Tätä varten on se "MUU" kohta. Käyttäkää sitä niin lisäilemme sieltä parhaita unohduksia vielä äänestykseen. 

Tulokset julkistetaan Skate-SM jatkoilla 10.12. Turuus. 

Alla linkki lomakkeeseen, tarvitaan spostiosoite, jotta voidaan vähän suodattaa pois heitä ketkä käy vastaamassa 100 kertaa oman parttinsa. 

Äänestys on päättynyt!

KIITOS JA NÄKEMIIN.

Ps. Näitä tuloksia käytetään maajoukkuevalintojen pohjana. 

Ps2. Jaa parhaat äänestyshetkesi instagramissa hästägillä #HUAWARDS2016 

Ps3. Jos jäi vaivaamaan niin vuoden 2015 vuoden leffa -tittelin voitti SLP. Voittajan haastattelu ei vaan koskaan saapunut tänne saakka niin tuloksen julkistaminen vähän venyi. Mutta kumminkin SLP World Order oli vuoden leffa 2015. 

 

Keskustele Facebooksissa