Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

Rodney Mullen: Liminal (trailer)

08.07.2016 / Toimitus

Nyt on tulossa harvinaista matskua. Mullen on pitkään kadoksissa kameran edestä, mutta nyt huhuttu kokeellisempi videopätkä on vihdoin tulossa ulos ensi maanantaina. 


Videosta vastaa Steven Sebring, kuka yleensä on toiminut vähän isompien nimien parissa ja se on kuvattu 4D-tekniikalla jossain suljetussa tilassa. 

Ensimmäisen kerran kuulimme huhua Mullenin uudesta ideasta vaihtaa stancea useita vuosia sitten. Eräällä Tourilla Mullen oli kuulemma vaan skeitannut nurkissa ja pohtinut miten saa stancensa luonnollisesti toimimaan goofynä. 

Idean takana oli kumminkin ajatus siitä että Mullen halusi kadottaa skeittauksestaan stancen kokonaan. Ajatuksen takana oli lääkärien tuomio siitä, että monien vuosien skeittaus oli saanut Mullenin kropan toispuoleiseksi. Ongelma oli lantiossa, johon muodostui arpikudosta. No, Mullen ryhtyi tuumasta toimeen ja runttasin usean vuoden ajan autotallissaan jollain virityksellä lonkkaansa käytännössä ilmeisesti pois paikalta ja takaisin, jotta arpikudos saadaan pois. Ja tässä ohessa opetteli skeittaamaan toisin päin. 

Tämä oli Mullenin mielestä muutama vuosi sitten osoitus siitä että hän "made it", eli goofynä tehty nollie laser flip. 

Tarkemmin tästä operaatiosta Mullen puhuu TED Talkissa. 

Ei muuta kun hattu pois päästä. Todellakin Mullen saattaa olla vähän hullu, mutta nerot monesti ovat. 

 

Keskustele Facebooksissa