Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

ESINEKERÄYS SKEITTAUSTA KÄSITTELEVÄÄN MUSEOPROJEKTIIN

21.02.2016 / Toimitus

Jos sinulta löytyy merkittäviä skeittimuistoesineitä, niin nyt ne on mahdollista päästä näyttelyyn. 


13.5.2016 avautuvaan uuteen Helsingin kaupunginmuseoon tulee skeittausta käsittelevä nurkkaus. Painopiste näyttelyssä on kadonneissa skeittispoteissa ja siten näyttely kartoittaa ylipäätään kaupunkikuvan muutosta.

Kuvien lisäksi näyttelyyn tulee esille historiallisesti merkittäviä skeittaukseen liittyviä tavaroita.

Jos sinulla on esimerkiksi merkittäviä helsinkiläisiä skeittivideoita VHS-kaseteilla tai DVD-levyillä, Sony VX 1000 tai muu ikoninen kamera (onko Capturedin kameraa jäljellä?), merkittäviä tarroja ja patcheja, irti sahatttuja skatestoppereita ja muuta vastaavaa, vahaa, filmiä, levyjä, skeittilautoja (tarvitaan esim. yksi Häppärin Father and son ja 7 Inchin Helsinki dekki, muut laudat ovat jo kasassa), flayereita, vaatteita (esim. joku tärkeä t-paita tai kengät) tai ihan mitä tahansa, mikä tulisi asettaa esille, vie tämä esine helsinkiläiseen My Favourite Things skeittikauppaan osoitteeseen Fredrikinkatu 31.

My Favourite Things on auki ma-pe klo 11-18 ja la klo 11-16. MERKITSE TUOMASI TAVARAT NIMELLÄSI JA YHTEYSTIEDOILLASI ja tuo ne My Favourite Thingsiin lauantaihin 12.3. mennessä. Näitä esineitä EI TULE VIEDÄ SUORAAN kaupunginmuseoon.

Jos et pysty toimittamaan museoon esille tarjoamiasi esineitä lauantaihin 12.3. mennessä tai toimittaminen ei pitkän etäisyyden johdosta onnistu, laita viestiä tähän viestiketjuun niin sovimme muista järjestelyistä.

Koska näyttelytila on pieni, vain pieni määrä esineitä pääsee esille. En siis voi luvata, että tuomasi esine pääsee esille. MFT:hen tuodut esineet, joita ei näyttelyyn valita, tulee noutaa MFT:stä maaliskuun puolen välin jälkeen.

Näyttelyyn valitut esineet ovat esillä näyttelyssä sen koko keston ajan (1-2 vuotta). Minä (Vesa Korkkula) tai Helsingin kaupunginmuseo emme sitoudu järjestämään esineiden yksilökohtaista palautusta tai niiden postittamista takaisin omistajille, mutta pyrimme parhaamme mukaan palauttamaan esineet näyttelyn loputtua.

Jos haluat osaltasi auttaa näyttelyn rakentamisessa, vie tavarasi MFT:hen tai jos sinulla on jotain kysyttävää, laita viestiä vesa.korkkula-ät-helsinki.fi 

 

 

Keskustele Facebooksissa