Hangup – Skeittaus, elämä, viihde ja kulttuuri

Aste Skateboards: The Hypnotize

17.06.2015 / Toimitus

Ensimmäiset partit Asteen leffasta on ulkona. Tämän kunniaksi pieni minihaastattelu Juha Nikkiseltä ja asiaa Asteen kuvioista 2015. 


Terve, Asteen leffan enskarit pidetty ja ekat partit ulkona, minkälainen fiilis? 

Onhan tuo vapauttava tunne saada projekti valmiiks. Pääsee siivoomaan työpöydän ja suunnata kohti tulevaa.

Oot tehnyt nyt edittejä vähän Asteelle, onko sulla aiempaa kokemusta edittihommista? Onko kaverileffoja tms. hommia tehty? 

Joo tuli tuossa yks “tapes’n’grapes” niminen kaverileffa duunattua Espoolaisten frendien kanssa pari vuotta takaperin. Mutta ei voi sanoo et kauheesti olis kokemusta. Silti niin kauan  ku on skedepätkii katellu on kiinnittäny tosipaljon  huomioo edittiin, kuvaukseen ja biisivalintoihin tietysti temppuvalintojen ollessa pääosassa siinä millaset skedefiilikset jostain pätkästä lähtee. 

Mitä mieltä oot ite lopputuloksesta? 

Oon mä tosi tyytyväinen tulokseen. Sitä tulee helposti sokeeks omille tuotoksille ja rupee vähän kiinnittää huomiota epäolennaisiin seikkoihin. Vantte, Pelkosen Tontsa ja muutama muu alan tekijä oli kans jakamassa visioita edittipöydän äärellä. Tontsalle kans propsit intron ja muutaman väliklipin äänimaailman luomisesta.  Semmonen fiilis, että sai tehtyy samaan aikaan sekä oman että Asteen näkösen leffan. Toki parannettavaa löytyy aina ja joka projektin aikana oppii jotain uutta.

Aste on seilannut vähän suuntaan jos toiseen jonain vuosina, minkälainen meininki on tällä hetkellä? 

Hyvä tiimihenki ollu päällä nyt viimeisen parin vuoden aikana kun on ite ollut aktiivisesti mukana porukassa. Aina vapautunut meininki lähtee kundien kaa kadulle. Ehkä tosta leffasta ja muistakin pätkistä voi huomata et ollaan tehty aika paljon porukalla tota hommaa ja mietitty mikä meiän mielestä on siistiä. Tää pätee myös tuleviin graffoihin joiden viimeistelystä Eesu ja Tommi K on ollu vastuussa.

Miten itse kuvailisit Astetta merkkinä, minkätyylistä skeittausta se edustaa? 

Mulle Aste edustaa vähän luovempaa skeittausta josta Modigin toiminta laudan päällä toimii ehkä parhaimpana esimerkkinä. Lähes aina ku on sen velhon kaa skeittaamassa näkee jotain mitä ei ois voinu kuvitellakkaan laudalla pystyvän tekemään. 

Kuinka vapaat kädet sulla oli leffan kanssa, vai oliko koko tiimi 24/7 hengittämässä niskaan? 

Oli mulla joo tosi vapaat kädet tota hommaa tehä. Eikä noita skedepätkiä mitenkään mittatilaustyönä varmaan osaiskaan tehdä. Tiimiläisille kans kiitokset et anto mulle vapauksia just biisivalintojen ja matskujen valitsemisen suhteen ja aika nopeesti noista jutuista päästiin yhteisymmärrykseen. Tarkotus oli kuitenkin luoda viiden eri pätkän sijaan ytimekäs kokonaisuus jonka soundtrackissä löytyis sopivasti diversiteettiä ja meininkiä. 

Sulla oli todella kova partti, mikä juttu aiheutti eniten päänvaivaa? 

No kiitoksia! Ehkä toi intron hi-jump sörkän rantatiellä aiheutti eniten päänvaivaa. Onneks vaan kolmen tikin ja lievän aivotäräyksen muodossa. Oli juopon tuuria matkassa.

Sulta lähtee no-comply jos toinenkin, kenellä on Suomen kovimmat comply-variaatiot? 

Kyl mä melkeen Korhosen Tuukalle heittäisin nocomply-professorin tittelin. Kaveri ollu aikaansa edellä jo hyvän aikaa. 

Kerro suoran No Complyn salaisuus? 

Ite tuli jokunen vuos huudettua polvi mustelmilla vittua kyseisen tempun parissa ennenku tajus et se poppaa reidestä eikä polvesta. 

Minkälaiset on Asteen tulevaisuuden suunnitelmat? Tuleeko tälle kesälle tiukkaa kuvausta vai voiko nyt tsillata?

Eikai tässä mitään kummempia suunnitelmia. Homma rullaa omalla painollaan. Katotaan mitä kesä tuo tullessaan smile emoticon

Asteen uusia dekkejä, klikkaa kuvista ostoksille: 

 

 

Keskustele Facebooksissa